Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas valstspiederīgajiem tiks liegta ieceļošana Turcijā

Latvijas valstspiederīgajiem tiks slēgta robeža iekļūšanai Turcijā, un pēdējais repatriācijas reiss no Stambulas uz Rīgu būs 23.martā, aģentūrai LETA pastāstīja Ārlietu ministrijas preses sekretārs Jānis Beķeris.

Viņš teica, ka ministrija tikko saņēmusi lēmumu no Turcijas, ka šodien no plkst.17 nevienam Latvijas valstspiederīgajam nebūs iespējams iebraukt šajā valstī. 

Beķeris uzsvēra, ka tās ir negaidītas ziņas, jo bija plānots izmantot Turciju tranzītam no Āzijas un attiecīgā reģiona.Diemžēl Latvija ir ielikta sarakstā ar tām valstīm, kuru iedzīvotājiem ieceļošana būs liegta. 

Viņš aicināja Latvijas valstspiederīgos, kuriem ir iespējas, šodien līdz plkst.17 iebraukt Turcijā un pulcēties Stambulā, no kurienes 23.martā būs pēdējais repatriācijas reiss no šīs valsts.

Viņš arī aicināja latviešus, kurus interesē atgriezties ar šo reisu, pirkt biļetes, jo pašreiz ir vēl ļoti daudz brīvas vietas šajā reisā. 

Beķeris stāstīja, ka Ārlietu ministrija organizē tālāko darbu caur citiem jau pieteiktajiem galamērķiem, no kuriem būs repatriācijas reisi, bet plānots tiem pievienot arī jaunus. 

Pašreiz būs papildu reisi no Londonas, Amsterdamas un Frankfurtes pie Mainas. 

Jau ziņots, ka airBaltic tuvākajās dienās uz Rīgu plānoti lidojumi no Apvienotās Karalistes, Gruzijas un Nīderlandes, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā.

Svētdien, 22.martā paredzēti reisi Rīga-Londona un Londona-Rīga. Lidojums Rīgas lidostā tiks uzsākts plkst.9 un Londonā nolaidīsies plkst.9.55, savukārt no Londonas lidmašīna pacelsies plkst.11.55 un nolaidīsies Rīgā - plkst.16.40. 

Pirmdien, 23.martā, plkst.10.05 paredzēts reiss Rīga-Stambula, kas Turcijas galvaspilsētā ieradīsies plkst.17.30. Bet reiss Stambula-Rīga izlidos plkst.15.50 un nolaidīsies plkst.17.30.

Tāpat pirmdien paredzēts reiss Gruzija-Rīga, kas pacelsies plkst.15.35 un nolaidīsies plkst.17.

Otrdien, 24.martā, paredzēti reisi Rīga-Londona un Londona-Rīga. Lidojums Rīgas lidostā tiks uzsākts plkst.9 un Londonā nolaidīsies plkst.9.55, savukārt no Londonas lidmašīna pacelsies plkst.11.55 un nolaidīsies Rīgā - plkst.16.40.

Tāpat 24.martā būs lidojums Rīga-Amsterdama, kas pacelsies plkst.11 un nolaidīsies plkst.12.25, bet lidojums Amsterdama-Rīga izlidos plkst.14.25 un nolaidīsies plkst.17.40.

Trešdien, 25.martā, paredzēti reisi Rīga-Londona un Londona-Rīga. Lidojums Rīgas lidostā tiks uzsākts plkst.9 un Londonā nolaidīsies plkst.9.55, savukārt no Londonas lidmašīna pacelsies plkst.11.55 un nolaidīsies Rīgā - plkst.16.40.

Tāpat 25.martā būs lidojums Rīga-Amsterdama, kas pacelsies plkst.11 un nolaidīsies plkst.12.25, bet lidojums Amsterdama-Rīga izlidos plkst.14.25 un nolaidīsies plkst.17.40.

Top komentāri

bet
b
Ārlietu ministrijai bija jārīkojas februārī - aizliegt Latvijas pilsoņiem doties slēpot, nelaist Latvijā dažādus "irāņus", repatriēt visus mājās. Vajadzēja visu sākt 3 nedēļas agrāk, tad visu būtu paspējuši un arī sekas būtu labvēlīgākas. Tā vietā, lai rūpētos par Latvijas pilsoņiem, dažas vēstnieces tajā laikā stāstīja, cik jauki ir Romas kafejnīcās.
ha, ha
h
Šoreiz turkiem nevar pārmest, ka viņi, atšķirībā no liberastiem, aizstāv savu pilsoņu tiesības uz dzīvību. Kas cits viņiem atlika, ja Latvijas ĀM bezatbildīgi aicināja savus inficētos kosmopolītus no visas pasaules doties uz Turciju.
seksuāli apdalītais
s
Kur nu latvju milfas dabūs nodrāzties ?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas