Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lembergs: Pietiek.com publikācijas par mani – biznesa atskaites par atstrādāto darbu

Portāla Pietiek.com regulārajām publikācijām par Londonas tiesas procesu un tikpat regulāri piesauktajiem nepatikšanu draudiem ir visai maz saistības ar tiesvedības patieso ainu, uzskata Ventspils mērs Aivars Lembergs. 

"Šīs publikācijas jāuztver kā regulāras autora/es biznesa atskaites Vitol par atstrādāto darbu. Jo augstāka toņkārta, jo stiprāka motivācija," pauž A.Lembergs.

Kā ceturtdien rakstīja Pietiek.com, nākamā reize, kad Ventspils mēram A.Lembergam atkal jāierodas Londonā, lai liecinātu Augstās tiesas Karalienes tiesas departamenta Komerctiesā, noteikta 20.aprīlī. Kā liecinot Pietiek.com rīcībā esošā informācija, šajā datumā noliktajā tā sauktās Londonas tiesas sēdē A.Lembergam būšot jāturpina liecināt par viņam piederošo mantu un jāizskaidro savu tēriņu izcelsme.

Pēc portālam zinošu avotu sacītā, A.Lembergs par Londonas tiesvedības procesu esot ļoti satraukts. Prognozes par lietas iztiesāšanas gaitu vedinot spriest, ka Ventspils mēra nepatikšanas ir tuvu. Turklāt papildu galvassāpes Ventspils mēram radot arī fakts, ka tiesvedība Londonā viņam izmaksā ļoti dārgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas