Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Liela interese par izmeklētāju vietām KNAB

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) saņēmis 27 personu pieteikumus konkursā par diviem izmeklētāju amatiem,pastāstīja KNAB preses sekretārs Andris Vitenburgs.  Piektdiena bija pēdējais termiņš dokumentu iesniegšanai, taču tiks pieņemti arī pieteikumi, kas sūtīti pa pastu ar 21.decembra zīmogu.

Pieteikumus konkursam ir iesnieguši tiesu un prokuratūras iestāžu darbinieki, kā arī pārstāvji no vairākām valsts pārvaldes iestādēm, piemēram, Valsts policijas un Valsts probācijas dienesta. Pēc visu pieteikumu saņemšanas konkursa komisija sāks vērtēt pretendentu atbilstību KNAB izvirzītajām prasībām uz izmeklētāja amatu.

Kandidātiem uz izmeklētāju amatiem nepieciešama augstākā izglītība un pieredze pirmstiesas izmeklēšanā, atbilstība likumā noteiktajiem kritērijiem speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam saņemšanai. Darba pieredze ar ekonomiska rakstura noziegumu apkarošanu tiks uzskatīta par priekšrocību.

KNAB jau vairākus mēnešus ir problēmas pieņemt darbā izmeklētājus. Iepriekšējā konkursā uz abiem vakantajiem amatiem bija pieteikušies daudz mazāk cilvēku nekā šobrīd, taču neviens no kandidātiem nebija atbilstošs nepieciešamajām prasībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas