Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Liepnieks un Mamikins kopā vadīs analītisku raidījumu

Pirmais Baltijas kanāls (PBK) skatītājiem piedāvās jaunu, bilingvālu, analītisku raidījumu Спорная teritorija , kuru vadīs Andrejs Mamikins un Jurģis Liepnieks, vēsta portāls puaro.lv.

Mediju koncerna Baltic Media Alliance preses sekretārs Edžus Vējiņš informēja, ka jaunā programma iecerēta kā līdzvērtīgas diskusijas sākums starp mūsu sabiedrības latvisko un cittautiešu daļu. Programmas autori, populārais krievu televīzijas žurnālists Andrejs Mamikins un pazīstamais latviešu polittehnologs un sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks ir dziļi pārliecināti, ka "ar varu nevienu laimīgu nepadarīsi" un "ierobežojumi izraisa pretošanos".

Jaunajā eksperimentālajā analītiskajā programmā tās vadītāji kopā ar studijas viesiem centīsies izdibināt, kā mūsu sabiedriskās dzīves norises uztver abu kopienu pārstāvji un kā šajā procesā ir vairāk – saskarsmes punktu vai atšķirību?

Baltic Media Alliance Mārketinga komunikāciju departamenta vadītāja Kristīna Rossmane uzsver, ka viens no jaunās analītiskās autorprogrammas mērķiem ir neizvairīties no sasāpējušiem tematiem: "Pēc būtības mūsu raidījuma vadītāji ir divi parasti cilvēki, kas lepojas ar to, kas viņi ir, taču neabsolutizē to. Viņus vieno piederība Latvijai, bet abi runā dažādās valodās. Viņi vēro valstī notiekošos procesus, un tie rada pamatu satraukumam. Šajā projektā viņi zināmā mērā kļūst par sarunu risinātājiem starp divām sabiedrības kopienām. Mūsuprāt, šis Latvijas mediju vidē vēl nebijušais raidījuma formāts būs saistošs ne tikai PBK skatītājiem – tas var kļūt par sabalansētu diskusiju platformu sabiedrībai visaktuālākajos jautājumos".

30 minūšu garā analītiskā autorprogramma Спорная teritorija būs skatāma svētdienās pēc PBK vakara ziņu izlaiduma. Tā risināsies latviešu un krievu valodā ar titriem abās valodās. Pirmo jaunā raidījuma izlaidumu PBK skatītājiem piedāvās jau šo svētdien, 6.maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas