Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Lipmans Maskavā izklaidējies Dinamo pasākumos; LM akcionārs apgalvo, ka atradis partneri

Liepājas metalurga (LM) akcionārs Kirovs Lipmans devies uz Maskavu, lai piedalītos Dinamo rīkotajos izklaides pasākumos, nevis kā solījis medijiem - meklē investoru, liecina Dinamo pārstāvju Maskavā sacītais portālam Diena.lv."Lipmans patiešām otrdien, 21.maijā bija Maskavā, bet nezinu, pa kuru laiku viņš meklēja investorus, jo aktīvi piedalījās Dinamo izklaides pasākumus," portālam _Diena.

lv_ apgalvoja Dinamo pārstāvji Maskavā.Tikmēr pats K.Lipmans portālam Diena.lv atzina, ka partneri tomēr atradis. "_Liepājas metalurgs _paliks Latvijas uzņēmums, jo esmu atradis sadarbības partneri," norādīja K.Lipmans, īpaši uzsverot, ka runa ir nevis par investoru, bet partneri.

Lai gan partneris esot atrasts, K.Lipmans portālam Diena.lv nevēlējās atklāt viņa vārdu. Tāpat uz jautājumu, vai jaunais partneris gatavs ieguldīt aptuveni 10 miljonus latu LM, K.Lipmans konkrēti neatbildēja, vien norādīja "valdībai un Kreditoru klubam ir visas iespējas panākt līdzšinējās valdes un padomes nomaiņu. Tas ir izšķiroši svarīgi, lai manis atrastais partneris būtu gatavs sadarboties ar LM".

Jau vēstīts, ka uzņēmuma akcionāriem kreditoru klubam ir vai nu par vienu latu jāpārdod uzņēmuma akcijas, vai katram jāiegulda LM desmit miljonu latu, un viņi varēs palikt uzņēmumā, būt tā akcionāri kopā ar kreditoriem un turpināt atbalstīt un stabilizēt uzņēmumu. K.Lipmans jau paziņojis, ka viņam nav pieņemama akciju pārdošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas