Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Līvānos jauna sieviete pārtikas ražošanas mašīnā sadragā pirkstus

22.jūlija vēlā vakarā kādā uzņēmumā Līvānos, ielaižot roku pārtikas ražošanas mašīnā, kāda 22 gadus veca sieviete stipri traumējusi pirkstus.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Preiļu daļā pastāstīja, ka negadījums noticis brīdī, kad sieviete ar roku, neizmantojot palīglīdzekļus, spiedusi mīklu pārtikas ražošanas mašīnā.

Lai atbrīvotu iekārtā iesprūdušo sievietes roku, glābējiem nācies izmantojot lielākus un mazākus motorzāģus. Lai netraumētu pārtikas ražošanas mašīnā iesprūdušo roku, iekārtas zāģēšana veikta uzmanīgi - pa milimetram. Pēc atbrīvošanas sieviete nodota mediķi aprūpē.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki neizslēdz iespēju, ka par negadījuma iemeslu kļuvuši darba drošības noteikumu pārkāpumi. Negadījuma patiesos iemeslus izmeklēšanas gaitā noskaidros Valsts darba inspekcijas speciālisti.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā pastāstīja, ka sieviete pēc notikušā nogādāta Jēkabpils rajona centrālajā slimnīcā medicīniskās palīdzības sniegšanai. Pēc konsultācijām ar Rīgas mikroķirurgiem kļuvis skaidrs, ka glābt sadragātos pirkstus diemžēl neizdosies un tie būs jāamputē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas