Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Māmiņdienā filmu studijas RIJA animatori bērniem mācīs zīmēt multfilmas

Māmiņdienas svinību ietvaros, 13. maijā, filmu studijas RIJA animatori – Maigurs Prusāns, Mairis Naglis un Reinis Kalnaellis – vadīs radošo darbnīcu bērniem par animācijas radīšanu, kā arī demonstrēs multiplikācijas filmas.

Mākslinieki ne vien stāstīs, kā top ilustrācijas, un iepazīstinās ar to radīšanas tehniku, bet arī palīdzēs lielajiem un mazajiem sagatavot zīmētu pārsteigumu savām mammām. Radošā darbnīca būs atvērta Esplanādē, no plkst. 12 līdz 18. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Animatori Maigurs Prusāns un Mairis Naglis pašlaik strādā pie Latvijas, Lietuvas un Luksemburgas kopražojuma pilnmetrāžas animācijas filmas Zelta Zirgs. Tās režisori ir Reinis Kalnaellis, Valentas Askinis (Lietuva) un Signe Baumane.

Savā meistarklasē mākslinieki bērniem atklās, kā noris animācijas veidošana un ierādīs īpašus zīmēšanas tehnikas trikus, kā arī palīdzēs sagatavot pirmās skices savas filmiņas radīšanai. Paralēli radošajai darbnīcai visu dienu Samsung Smart TV mājā varēs skatīties dažādas Latvijas un ārzemju valstu animācijas filmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas