Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Mediķu palīdzību meklē vīrietis ar Jāņos apdedzinātām pēdām

Jāņu dienā 34 gadus vecs vīrietis Pierīgā ugunskurā guvis kāju un pēdu apdegumus, taču pie mediķiem ar komplikācijām vērsies tikai aizvadītajā diennaktī, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Vakar Vidzemē kāds 19 gadus vecs jauneklis, remontējot dzīvokli, guvis strāvas triecienu. Savukārt Kurzemē 83 gadus vecs vīrietis remontējis auto, kad tas noslīdējis no domkrata. Vīrietim cietis gan augšdelms, gan plecu daļa. Visi trīs vīrieši nogādāti slimnīcā.

Tikmēr Latgalē aizvadītajā diennaktī  kāds trīs gadus vecs puika ticis klāt kālija permanganātam jeb "zilajiem graudiņiem" un pēc to ieēšanas smagi saindējies. Zēns guvis arī ķīmiskos apdegumus gan mutes dobumā, gan dziļāk organismā.

Kurzemē 11 gadus vecam zēnam plaukstā iekodusi lapsene, un viņš nogādāts slimnīcā ar samērā smagu alerģisku reakciju, savukārt Vidzemē piecus gadus veca meitene bija sakarsusi saulē, jo uzturējās ārā bez galvassegas. NMPD izsaukts nākamajā dienā, kad bērnam paaugstinājusies temperatūra un bijusi vemšana. Arī visi trīs bērni nogādāti slimnīcā. Kopumā aizvadītājā diennaktī NMPD saņēmis 1112 izsaukumus un traumas gūtas 175 gadījumos, norādīja Bukša.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas