Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Metropolīts Aleksandrs pareizticīgo Ziemassvētkos aicina uz savstarpēju piedošanu

Kristus piedzimšanas svētki katru gadu atgādina par Dieva mīlestību pret cilvēku, pareizticīgo Ziemassvētkos atgādina Rīgas un visas Latvijas Metropolīts Aleksandrs. 

Viņš uzskata, ka vislabākā dāvana, kuru cilvēks šajā dienā var pienest Dieva bērnam Kristum, ir samierināšanās ar viņu caur nožēlu un caur savstarpēju pāridarījumu piedošanu. 

"Pasaule mums šodien, tāpat kā visos laikos, piedāvā dzīvot pēc tās laicīgajiem likumiem, bet Kristus mūs brīdina, ka mīlestība pret pasauli, no kuras izdzīts Dievs, cilvēkam ir postoša," sacīja Aleksandrs. Viņš norāda, ka cilvēka priekšā ir divi ceļi un no tā, kurš ceļš tiks izvēlēts, būs atkarīgs tas, vai cilvēks baudīs Dievu mūžībā. 

Kristus piedzimšanas svētku dienās Metropolīts Aleksandrs aicina pienest pateicību Dievam par nodzīvoto gadu, kā arī izlūgties viņa svētību jaunajam gadam. Aleksandrs novēl, lai nākamais gads būtu Dieva žēlastības un svētības gads.

"Dziļi ticot uz labo un pilnīgo Dieva nodomu par Kristus baznīcu un tās uzticamajiem bērniem, slavēsim piedzimušo mūsu kungu un pestītāju Jēzu Kristu, viņa visšķīsto māti Dieva dzemdētāju," aicina metropolīts. 

Metropolīts Aleksandrs visiem ticīgajiem, Latvijai un citām valstīm vēl mieru un mīlestību, labklājību, labas sekmes un neizsīkstošu Dieva palīdzību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas