Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

No februāra jauni vilcienu reisi uz Daugavpili un Siguldu

No 1.februāra tiks norīkoti papildu reisi Siguldas un Daugavpils virzienā, lai nodrošinātu iedzīvotājiem ērtāku nokļūšanu uz darbu vai mācībām, portālu Diena.lv informēja uzņēmums Pasažieru vilciens (PV).

Virzienā no Siguldas uz Rīgu darba dienās tiks norīkots papildu ekspresvilciens, kurš kursēs ar samazinātu pieturu skaitu, lai Siguldas iedzīvotāji ātrāk nokļūtu Rīgā, vilciens no Siguldas aties plkst.6.54, bet Rīgā pienāks plkst.7.58.

Savukārt tie pasažieri, kuri izmanto vilcienu nokļūšanai uz Daugavpili un atpakaļ, turpmāk var rēķināties ar diviem papildu reisiem piektdienās. Virzienā no Rīgas līdz Daugavpilij būs papildu vilciens ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.13.05, bet virzienā Daugavpils–Rīga būs vilciens ar atiešanas laiku no Daugavpils plkst.12.53.

PV vilcienu kustības grafiku organizē saskaņā ar VSIA Autotransporta direkcija (ATD) vispārējo sabiedriskā transporta attīstības politiku un pasūtījumu, kā arī balstoties uz novērojumiem pasažieru plūsmas dinamikā, cenšoties pēc iespējas piemērot reisus atbilstoši paredzamajām pasažieru vajadzībām. Tikai labi pārzinot vilcienu pasažieru paradumus un rūpīgi analizējot izmaiņas pasažieru plūsmas intensitātē, iespējama izmaksu ziņā efektīva plānošana – gan pasažieru, gan uzņēmuma interesēs. 

PV arī informē, ka tiek turpināts darbs pie vilcienu satiksmes maršruta Rīga – Dobele. Plānots, ka vilciens kursēs no Dobeles uz Rīgu darba dienu rītos, bet dienas beigās no Rīgas un Dobeli, līdz ar to jaunais maršruts būs izdevīgs Dobeles iedzīvotājiem, kuriem ikdienā jādodas uz darbu vai mācībām Rīgā, kā arī visiem Jelgavas virziena pasažieriem.

PV atgādina, ka no 2015.gada 5.janvāra darba dienās plkst.19:15 kursē papildu vilciens arī virzienā Rīga-Dubulti.

Savukārt, atsākoties siltajai vasaras sezonai, kā ierasts, PV norīkos papildu reisus pasažieru iecienītākajos maršrutos, tā, piemēram, 2014. gada vasaras sezonā papildus tika norīkoti vidēji 200 reisi ik nedēļas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas