Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nobalso par mīlētāko zīmolu!

Šogad jau 8. reizi tiks noskaidroti Latvijā mīlētākie zīmoli. Tev ir tā lieliskā iespēja izteikt savas prognozes jau tagad.

Trīs precīzākie prognožu autori saņems ekskluzīvu iespēju apmeklēt Mīlētāko zīmolu topa apbalvošanas ceremoniju 18. septembrī koncertzālē Palladium. Šogad pasākuma ietvaros tiek piedāvāta vienreizēja iespēja tikties ar pieredzējušo mārketinga konsultantu un zīmolu ekspertu no Kanādas - Jeff Swystun, kurš iepazīstinās ar pasaules mārketinga tendencēm un dalīsies savā vērtīgajā pieredzē par būtiskāko zīmolu veidošanā un komunikācijā. Pasteidzies, savas prognozes vari iesniegt līdz 17. septembra 12!

Pagājušajā gadā desmit Latvijas mīlētākie zīmoli bija Google, Inbox, Maxima, Nokia, Laima, Rimi, Swedbank, Draugiem.lv, TV3 un LMT.

Šī gada ceremonija nāk arī ar kādu būtisku jaunumu - tops nu ir paplašinājis savas robežas un aptvēris visu Baltiju. Tas nozīmē, ka tiks noskaidroti ne tikai 10 mīlētākie zīmoli Latvijā, bet uzzināsim arī uzvarētāju visā Baltijā.

Ceremonija būs intriģējoša un pārsteigumiem pilna, jo zīmolu topā kopš pagājušā gada notikušas būtiskas izmaiņas - tikai trīs TOP 50 zīmoli nemainīgi saglabājuši savas pozīcijas, 19 zīmoli pārvietojušies uz zemākām vietām, bet 28 zīmoli topā ir uzlabojuši savu pozīciju. Iespējams izvēlēties starp iepriekšējā gada top50.

Vairāk uzzini šeit - www.zimolutops.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas