Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Otrdien novērsti 40 cilvēku mēģinājumi nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas valsts robežu

Otrdien Valsts robežsardzes amatpersonas novērsušas 40 cilvēku mēģinājumus nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu, aģentūru LETA informēja robežsardzē.

Kopumā šogad no valsts robežas nelikumīgas šķērsošanas ir atturēti 13 215 cilvēki, bet humānu apsvērumu dēļ uzņemti 407 cilvēki.

Terehovas, Grebņevas un Pāternieku robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Baltkrievijas, vienam Uzbekistānas un vienam Ukrainas pilsonim, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas un vienam Moldovas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīga ceļošanas dokumenta. Vēl vienam Krievijas pilsonim ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ. Personas atgrieztas uz izceļošanas valstīm.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts viens Ukrainas un viens Gruzijas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 13 personām - desmit Turcijas, diviem Indijas un vienam Uzbekistānas pilsonim. Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 12 personām - četriem Baltkrievijas, četriem Uzbekistānas, vienam Latvijas, vienam Krievijas, vienam Moldovas un vienam Kosovas pilsonim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas