Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Pavļuts EM un tās pakļautības iestādēs raganu medības nerīkos

"Raganu medības ne Ekonomikas ministrijā (EM), ne tās padotības iestādēs un valsts uzņēmumos, kuros EM ir kapitāla daļu turētāja, nerīkošu," intervijā biznesa portālam Nozare.lv sacīja ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts.

"Vadītāju nomaiņa nomainīšanas pēc nav mans mērķis. Tas gan nenozīmē, ka rūpīgi nesekošu līdzi vadītāju veikumam un darbībai, lai tā atbilstu valsts interesēm," sacīja ministrs.

Viņš uzsvēra: ja, izvērtējot līdzšinējo vadītāju darbību, būs nepieciešamība mainīt amatpersonas, tas tiks darīts saskaņā ar kompetences, pieredzes un profesionālās reputācijas kritērijiem.

"EM valdībā iesniedza divas koncepcijas - Publisko personu komercdarbības koncepciju un Valsts kapitāla daļu pārvaldības koncepciju -, kurās noteikta kārtība, kā nākotnē tiks veikta valsts uzņēmumu darbības pārraudzība un izraudzīti to vadītāji," teica Pavļuts.

Jau ziņots, ka pēc vairāk nekā mēnesi ilgušām sarunām par koalīcijas veidošanu Saeima šā gada 25.oktobrī apstiprināja Valda Dombrovska (Vienotība) jauno valdību, kurā ekonomikas ministra portfelis pēc Zatlera reformu partijas iniciatīvas tika uzticēts Pavļutam.

Līdz tam Pavļuts darbojies vairākās jomās, tostarp bijis reklāmas aģentūras DDB Latvija zīmola direktors, Kultūras ministrijas valsts sekretārs, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes loceklis un stratēģijas direktors, kā arī Swedbank Korporatīvo attiecību pārvaldes vadītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas