Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Pavļuts piedalīsies Taste Latvia pasākumā Maskavā

Lai veicinātu Latvijas produktu un pakalpojumu popularitāti Krievijas tirgū un attīstītu abu valstu ekonomisko sadarbību, ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts šonedēļ, 4. un 5.aprīlī, Maskavā piedalīsies Latvijas dienās, kā arī tiksies ar vairākām Krievijas amatpersonām un vadošo uzņēmēju organizāciju pārstāvjiem, portālu Diena.lv informēja Ekonomikas ministrijā.

Latvijas dienas Taste Latvia šogad notiks ceturto gadu pēc kārtas. Iepriekš Latvijas dienas Taste Latvia notikušas Igaunijā un divas reizes Azerbaidžānā. Latvijas dienu ietvaros Maskavā notiks dažādi pasākumi, kuru laikā maskaviešiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas plašo produktu, pakalpojumu un kultūras dzīves piedāvājumu, kā arī notiks īpaši pasākumi uzņēmēju sadarbības veicināšanai. Latvijas dienu ietvaros tiek organizēta arī uzņēmēju tirdzniecības misija uz Maskavu, kurā būs pārstāvēti 15 Latvijas uzņēmumi.

Ceturtdien, 4.aprīlī, ekonomikas ministrs piedalīsies Latvijas - Krievijas uzņēmēju apaļā galda diskusijā, tiksies ar Krievijas Tirdzniecības rūpniecības palātas viceprezidentu Georgiju Petrovu, reģionālās attīstības ministra vietnieku Sergeju Vahrukovu un Krievijas – Latvijas Lietišķās padomes priekšsēdētāju Pjotru Avenu. Ceturtdien D.Pavļutam paredzēta tikšanās arī ar Krievijas valdības priekšsēdētāja vietnieku Arkādiju Dvorkoviču, ar kuru plānots pārrunāt divpusējo ekonomisko sadarbību. Savukārt dienas noslēgumā notiks Latvijas dienu atklāšana Maskavā un oficiālā pieņemšana, uz kuru aicinātas aptuveni 250 Krievijas amatpersonas, uzņēmēji un preses pārstāvji.

Piektdien, 5.aprīlī, D.Pavļutam tiek organizēta tikšanās arī ar Krievijas Ekonomiskās attīstības ministru Andreju Belousovu, lai pārrunātu iespējas biznesa attiecību nostiprināšanai un divpusējās tirdzniecības potenciālu perspektīvākajās sadarbības nozarēs. Maskavā ekonomikas ministrs kopā ar Latvijas uzņēmējiem apmeklēs biznesa inkubatoru, kā arī tirdzniecības veikalus, kuros Latvijas dienu ietvaros īpašos stendos izvietota Latvijas produkcija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas