Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Pelnošākās Holivudas aktrises

Krēslas sāgas un filmas Sniegbaltīte un mednieks aktrise Kristena Stjuarte ienākumu ziņā šogad pārspējusi pērnā gada līderi vislabāk apmaksāto aktrišu topā - aktrisi Andželīnu Džoliju, atsaucoties uz izdevuma Forbes izveidoto vislabāk pelnošo Holivudas aktrišu topu, ziņo aģentūra Reuters.

22 gadus vecā K.Stjuarte no pērnā gada līdz šī gada maijam kopumā nopelnījusi 34,5 miljonus ASV dolāru. Lai arī jaunā Holivudas zvaigzne saņēmusi vienādu atalgojumu ar saviem Krēslas sāgas partneriem - Robertu Patisonu un Teiloru Lautneru, viņas ienākumi pērn bijuši tik augsti, ņemot vērā piedalīšanos kinolentē Sniegbaltīte un mednieks.

Pērn pirmajā vietā topa augšgalā bija A.Džolija kopā ar Sāru Džesiku-Pārkeri, taču šobrīd filmas Smita kungs un kundze aktrise dala topa ceturto vietu kopā ar Šarlīzi Teronu, jo abas pērn nopelnījušas 20 miljonus dolāru.

Izdevums Forbes.com topu sastādījis, ņemot vērā žurnālistu aprēķinus, kuri veikti pēc sarunām ar aktieru aģentiem, menedžeriem, juristiem, kā arī ņemot vērā filmu ienākumus, promocijas materiālus un reklāmas kampaņas.

S.Džesika-Pārkere šogad topā nonākusi septītajā vietā. “Viņa gandrīz nopelna vairāk par savām smaržām un no promocijas kampaņām, nekā no izklaides. Tas attiecas uz daudzām sievietēm,” norādīja Dorotija Pomeranca, izdevuma Forbes Losandželosas biroja vadītāja.

Kā liecina Forbes dati, desmit vislabāk apmaksātās aktrises pērn kopumā nopelnījušas ap 200 miljoniem dolāru, gandrīz uz pusi mazāk par desmit vislabāk apmaksātajiem aktieriem, kuri pamanījušies gūt 361 miljonus dolāru lielus ienākumus.

“Es domāju, vēl paies laiks, līdz sieviešu atalgojums būs līdzīgs, ja vien tas kādreiz notiks. Sievietēm maksā mazāk visās nozarēs, ne tikai Holivudā,” norādīja D.Pomeranca.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas