Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Piešķir finansējumu Madlienas vidusskolai ugunsgrēka radīto zaudējumu novēršanai

Šodien, 14.jūlijā, Ministru kabinets atbalstīja Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas pieprasījumu no pamatbudžeta apakšprogrammas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" piešķirt finansējumu 15 637 latu apmērā Ogres rajona Madlienas pagasta pašvaldībai ugunsgrēka radīto seku likvidēšanai, informēja RAPLM pārstāve ilze Dišlere.

Jau ziņots, ka šā gada 18.aprīlī Madlienas vidusskolā ļaunprātīgas dedzināšanas rezultātā izcēlās ugunsgrēks un pilnībā izdega direktores vietnieces mācību kabinets un cieta tam blakus esošā skolotāju istaba, divas otrā stāva telpas, kā arī ēkas ārsienas, pieci logi un daļēji skarts jumts, kas steidzami tika atjaunots.

Ogres rajona policijas pārvaldē ir uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, kas var būt ilgstoša un noslēgties bez rezultāta. Finansējums nepieciešams, lai nodrošinātu vidusskolas nepārtrauktu un drošu mācību procesu nākošajā mācību gadā un atjaunotu cietušās telpas, skaidro ministrija.

Pamatojoties uz pašvaldības iesniegtajiem dokumentiem, pilnīgai ugunsgrēka seku likvidēšanai nepieciešami 24 901 lati. Pašvaldība nodrošināja finansējuma neatliekamo darbu veikšanai 2 313 latu apmērā un plāno nodrošināt finansējumu vēl aptuveni 2 800 latu apmērā.

Atlikušo līdzekļu summu 4 151 latu apmērā papildus būvdarbu veikšanai Madlienas vidusskolas ugunsgrēka radīto zaudējumu novēršanai Madlienas pagasta pašvaldība finansēs, izmantojot aizņēmumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas