Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Policija atrod otru Smiltenes uzņēmumam nozagto mašīnu

Otrs Smiltenes novada pašvaldības uzņēmumam Smiltenes NKUP nozagtais transportlīdzeklis - asenizācijas mašīna, ar ko izsūknēja un izveda kanalizācijas bedru saturu, atrasts ceturtdien, 29.jūlijā, vēsta avīze Ziemeļlatvija.

Nozagto automašīnu, 1994.gada izlaiduma Mercedes, veicot sankcionētu kratīšanu kādā vietā Alūksnes novadā netālu no robežas ar Krieviju, atrada Valsts policija.

«Aizdomās turamais cilvēks ir nodarbojies ne tikai ar zagtu transportlīdzekļu izjaukšanu un nodošanu lūžņos, bet ir saistīts arī ar kontrabandas preču ievešanu Latvijā,» avīzei Ziemeļlatvija teicis Vidzemes reģiona policijas pārvaldes priekšnieks Imants Mitrošenko.

Nozagto mašīnu lietā pavisam aizturēti četri cilvēki.

Jau rakstīts, ka 2.jūlijā ap pusdiviem naktī Smiltenē, Pilskalna ielā 2, no iežogotas teritorijas tika nozagti divi Smiltenes NKUP piederoši transporta līdzekļi - 1996.gada izlaiduma atkritumu konteinervedējs MAN un jau minētā asenizācijas mašīna.

Atkritumu vedējmašīnu kāds iedzīvotājs pirms pāris nedēļām nejauši atrada meža masīvā bijušā Balvu rajona teritorijā netālu no Latvijas un Krievijas robežas.

«Abas uzņēmumam nozagtās automašīnas ir attiecināmas uz vienu un to pašu personu grupu. Šobrīd turpinās pirmstiesas izmeklēšana,» mediju informējis Vidzemes reģiona policijas pārvaldes Valkas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Armands Āboliņš. Par notikušo zādzību sākts kriminālprocess, par šo nodarījumu vainīgajām personām draud sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz 10 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Valsts policija pateicas iedzīvotājiem par sniegto informāciju un sadarbību nozagto mašīnu lietas izmeklēšanā.

Valsts policija atrasto asenizācijas mašīnu ceturtdien nogādāja uz policijas stāvlaukumu Smiltenē, kā arī paziņoja par atradumu īpašniekam, SIA Smiltenes NKUP.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas