Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Policija Rīgā konstatē vairāk nekā 60 jauniešu pulcēšanos un narkotikas

Valsts policija Rīgā kādā adresē vienuviet konstatējusi vairāk nekā 60 personas un turklāt atrada narkotikas, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Sestdien, 29.janvārī, īsi pirms pusnakts Latgales iecirknī tika saņemta informācija no Rīgas pašvaldības policijas par, iespējams, jauniešu masveida pulcēšanos. Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka adresē pulcējušās 66 personas, no kurām 32 bija nepilngadīgas.

Pret visām personām sākti administratīvā pārkāpuma procesi par ārkārtējās situācijas vai izņēmuma stāvokļa laikā noteikto ierobežojumu vai aizliegumu pārkāpšanu. Visām pilngadīgajām personām piemēroti sodi no 100 līdz 1000 eiro apmērā. Lielākais sods piemērots pasākuma organizatoram.

Tāpat pulcēšanās vietā pie vienas personas atrastas narkotikās vielas. Par notikušo sākts kriminālprocess. Pēc nozīmēto ekspertīžu veikšanas būs zināms precīzs vielas svars un izcelsme.

Valstī joprojām ir izsludināta ārkārtējā situācija, kura ir spēkā līdz 28.februārim. Policija aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem un ievēroti noteiktos ierobežojumus, jo tikai visiem kopā mums ir iespēja pēc iespējas ātrāk atgriezties ierastajās ikdienas gaitās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas