Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Policisti prasa darba inspekcijas atzinumu, vai nav bīstami doties uz darbu

Neatkarīga policistu arodbiedrība (NPA) vērsusies pie Valsts darba inspekcijas, prasot jau šajā nedēļas nogalē sniegt atzinumu par Ventspils pilsētas un rajona policijas pārvaldes ēkas drošību. Policisti norāda, ka ēka ir katastrofālā tehniskā stāvoklī un sagaida atzinumu no darba inspekcijas, vai pirmdien, 8.septembrī, darbiniekiem ir tiesības strādāt. Arodbiedrība pieļauj, ka ēkas ir tik sliktā stāvoklī, ka var notikt traģēdija.

Aģentūra LETA vēsta, ka Ventspils policijas jaunā ēka varētu būt gatava līdz 2010.gadam. Ventspils domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Vītoliņš norādījis, ka līdz tam laikam atbildību par cilvēku drošību, strādājot šajā ēkā, uzņemas Valsts policija.

Pagaidām Dienai nav izdevies noskaidrot, vai VDI saņēmusi arodbiedrības vēstuli ar šo prasību un vai ēka līdz pirmdienai tiks pārbaudīta.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas