Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +20 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Policistiem nodrošinās samaksu par papildu pienākumu pildīšanu notikušajā tautas nobalsošanā

Otrdien Ministru kabinets nolēma piešķirt Iekšlietu ministrijai (Valsts policijai) 26 066 latus, lai segtu izdevumus, kas saistīti ar sabiedriskās kārtības un drošības nodrošināšanu tautas nobalsošanā par grozījumiem Satversmē, kas notika šā gada 18.februārī, portālu Diena.lv informēja Iekšlietu ministrijas pārstāve Gunta Skrebele.

Naudu piešķirs no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem. G.Skrebele atzina, ka sabiedriskās kārtības un drošības nodrošināšanai pie 950 vēlēšanu iecirkņiem papildus dienesta pienākumu izpildē tika iesaistītas 417 Valsts policijas amatpersonas ar speciālajām dienesta pakāpēm.

"Iesaistītajām amatpersonām nav iespējams kompensēt virsstundu darbu, piešķirot atpūtas laiku citā nedēļas dienā, līdz ar to 417 amatpersonām ir jāveic samaksa par dienesta pienākumu izpildi virs noteiktā dienesta pienākumu izpildes laika," sacīja G.Skrebele.

Jau ziņots, ka tā dēvētajā valodas referendumā kopumā piedalījušies 71,12% jeb 1 098 847 miljoni balsstiesīgo pilsoņu, un, lai gan balsotāju aktivitātes rekords nav pārspēts, šajā referendumā piedalījies lielākais vēlētāju skaits tautas nobalsošanās pēc neatkarības atgūšanas, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas dati.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas