Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Prezidenta kundze kļuvusi par SOS bērnu ciematu kustības patronesi

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa kundze Iveta Vējone kļuvusi par SOS bērnu ciematu kustības Latvijā patronesi,  informē prezidenta Preses dienests.

Prezidenta kundze viesojās Īslīces SOS bērnu ciematā, kur tikās ar tā darbiniekiem un kustības aizsācējiem Latvijā, kā arī viesojās SOS mammas Tamāras Špores ģimenē, un šīs vizītes laikā viņa piekrita kļūt par kustības patronesi.

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas direktore Ilze Paleja norāda, ka visas Īslīces SOS bērnu ciemata ģimenes, īpaši SOS mammas Tamāras ģimene, ar priecīgu satraukumu sirdī gaidījušas Vējones ciemošanos. "SOS mammas ikdienā veic ārkārtīgi nozīmīgu darbu, lai radītu mājas sajūtu, sniegtu sirds siltumu un audzinātu bērnus, kuriem nav paveicies izaugt savās bioloģiskajās ģimenēs. SOS mammas ik dienu rūpējas par četriem līdz sešiem bērniem, kuri zaudējuši savus vecākus. Šādas viesošanās reizes ir augsts SOS mammu veiktā darba novērtējums," sacīja Paleja.

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija ir nevalstiska labdarības organizācija, kas nodrošina ilgtermiņa ģimenisku aprūpi bez vecāku gādības palikušiem bērniem un uztur ģimeņu atbalsta centrus vairākās Latvijas pašvaldībās. Divu SOS bērnu ciematu audžuģimenēs, Īslīcē un Valmierā, kā arī SOS jauniešu mājās Jelgavā atbalstu, drošību un jaunas mājas raduši 140 bērni un jaunieši no visas Latvijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas