Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

RD aicina pieteikt pretendentus Zelta pildspalvai un Zelta stipendijai

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina skolas pieteikt pretendentus Rīgas pašvaldības balvai Zelta pildspalva un Zelta stipendija, portālu Diena.lv informēja departamenta pārstāve Indra Vilde.

Jau vairākus gadus Rīgas pašvaldība piešķir balvu Zelta pildspalva, lai apbalvotu 15 Rīgas pilsētas pašvaldības skolu pedagogus par ieguldījumu skolēnu mācību darbā, kā arī, lai motivētu skolotājus darba kvalitātes paaugstināšanai.

Skolu padome izvirza un līdz 20.augustam iesniedz departamentam iesniegumu, kurā pamato balvas Zelta pildspalva nominētā pedagoga sasniegumus mācību un audzināšanas darbā, pamatojoties uz pedagoģiskās padomes, skolēnu pašpārvaldes, skolas vecāku padomes, kā arī paša pedagoga vērtējumu.

Savukārt Rīgas pašvaldības Zelta stipendiju piešķir ar mērķi atbalstīt zinātkārus izglītības iestāžu absolventus.

Katru gadu 12.klašu absolventiem tiek piešķirtas 18 stipendijas 800 latu apmērā par izcilām zināšanām un augstiem sasniegumiem Rīgas, Latvijas un starptautiskās mācību priekšmetu olimpiādēs un zinātnisko darbu konkursos.

Stipendijai izvirzītajiem pretendentiem līdz 1.septembrim jāiesniedz departamentā dokumenti, kuros iespējami plaši raksturots stipendijas pretendenta radošais vai zinātniskais darbs, kā arī mācību rezultāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas