Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Rīgā viesosies digitālā mārketinga eksperti ar labāko pērnā gada kampaņu analīzi

26. janvārī Rīgā savu šī gada pasaules tūri atklās ikgadējā konference The Best of Global Digital Marketing, kurā ar 2015. gada veiksmīgākajiem digitālā mārketinga kampaņu piemēriem iepazīstinās nozares profesionāļi no Somijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

Stāstot par 2016. gada ceļojošo konferenci, tās galvenais organizators, Best Marketing International vadītājs Hando Sinisalu uzsver: "Šī gada konferences pasaules tūre ir īpaša ar to, ka apceļosim vairāk kā 30 pilsētas 6 kontinentos, un visi konferenču dalībnieki savā īpašumā saņems kampaņu analīžu apkopojumu no katra pasākuma. Proti, ja atnāksiet uz konferenci Rīgā, attālināti būsiet bijuši klāt pasākumos arī Buenosairesā, Prāgā, Keiptaunā un citās pilsētās, tādējādi iegūstot vērtīgus datus par pasaules kampaņu piemēriem un biznesa rezultātiem, kā arī iekļūstot globālā digitālā mārketinga ekspertu kontaktu tīklā."

26. janvāra konferencē dalībnieki dzirdēs vairāk kā 20 digitālā mārketinga kampaņu analīzi, tādējādi iepazīstoties ne vien ar Eiropas un Baltijas, bet arī pasaules mēroga veiksmīgākajām pērnā gada kampaņām. Katras valsts pārstāvji analizēs kampaņu saturu un iegūtos biznesa rādītājus pēc tās realizācijas, kā arī kritiski meklēs veiksmes faktorus un liks uzsvaru uz galveno mācībstundu - ko  reāli varam mācīties no šiem digitālā mārketinga kampaņu piemēriem? Turklāt noslēgumā Hando Sinisalu sniegs ieskatu par sagaidāmajām 2016. gada digitālā mārketinga tendencēm pasaulē. 

Konferences lektoru vidū būs tādi kaimiņvalstu nozares profesionāļi kā Aurēlija Petrauskaite (Milk Agency, Lietuva), Katrīna Sokk (Enterprise Estonia, Igaunija), Līsa Pāsio (Mirum Agency, Somija), kā arī pašmāju digitālā mārketinga eksperts, Inspired Digital vadītājs Artūrs Mednis.

The Best of Global Digital Marketing ir unikāla konferences programma, kas balstīta uz pērnā gada labāko digitālā mārketinga kampaņu analīzi, padziļināti apskatot to saturu un minot būtiskākos veiksmes faktorus katrā no kampaņām. Konference  ir guvusi popularitāti vairāk kā 30 pasaules pilsētās - Singapūrā, Maskavā, Istambulā, Amsterdamā, Johannesburgā, Madridē u.c.

Konferenci organizē Best Marketing International un pilna servisa pasākumu organizēšanas aģentūra iDEA HOUSE events.

Ar pasākuma programmu iespējams iepazīties konferences mājas lapā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas