Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Savickis un Belēvičs atstājuši septembra beigās pašu dibināto uzņēmumu

Itera Latvija valdes priekšsēdētājs Juris Savickis un dažādās nozarēs pārstāvētais uzņēmējs Guntis Belēvičs atstājuši uzņēmumu SIA Serpenta, ko bija nodibinājuši septembra beigās, liecina SIA Firmas.lv informācija.

Savickim, kuram piederēja 51% daļu jaundibinātajā uzņēmumā, tās vairs nepieder, viņš nav arī uzņēmuma valdē. Arī Belēvičs atstājis Serpenta valdi, savukārt viņa dēlam Artūram Belēvičam piederošais uzņēmums SIA Saules aptieka šķīries no 9% tam iepriekš piederējušo Serpenta daļu.

Savickis biznesa portālam Nozare.lv skaidroja, ka uzņēmēji saņēmuši papildu informāciju, kas liecinājusi, ka no uzņēmuma ir jāizstājas. Plašākus komentārus par to uzņēmējs nesniedza. Viņš neizslēdza, ka pārējie Serpenta īpašnieki turpinās ideju, taču norādīja, ka viņš kopā ar Belēviču plānojot piedalīties citā projektā, kas arī būs saistīts ar ražošanu. Abi jau esot vienojušies, ko darīs, taču plašāku informāciju Savickis nevēlējās sniegt. Jaunajā projektā arī tikšot iesaistīti zinātnieki.

Ar Belēviču Nozare.lv neizdevās sazināties. Firmas.lv informācija liecina, ka patlaban lielākais Serpenta īpašnieks ar 68% daļu ir Viktors Zvonkovs, kuram iepriekš piederēja vien 8%. Tādējādi viņam pieder iepriekš Savicka un "Saules aptiekas" īpašumā esošās daļas. Tāpat kā pirms tam, arī pēc izmaiņām īpašnieku sastāvā pa 8% daļu pieder Aigaram Sondoram, kā arī Krievijas pilsoņiem Igoram Nikitinam, Igoram Pustovojam un Aleksandram Mautinam. Pēc Savicka iepriekš teiktā, Krievijas pilsoņi ir doktori, zinātnieki.

Valdē palicis tikai Zvonkovs. Iepriekš Savickis un Belēvičs teica, ka viņu iecere ir saistīta ar ražošanu, taču plašāku informāciju nevēlējās sniegt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas