Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Snigšana un apledojums daudzviet apgrūtina braukšanu

Braukšanas apstākļus pa valsts galvenajiem autoceļiem daudzviet, īpaši Kurzemē, apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās, portālu Diena.lv informēja VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Vietām neliels sniegs, gaisa temperatūra no -18 grādiem līdz -7 grādiem.

Ventspils virzienā apgrūtināta braukšana ir posmā Strazde-Talsi. Snieg neliels sniegs, brauktuves vietām sniegotas un apledo. Brauktuves tīra un kaisa atkārtoti.

Liepājas virzienā snigšanas dēļ braukšana ir apgrūtināta no Anneniekiem līdz pat Liepājai. Brauktuves apledo, tās kaisa.

Bauskas virzienā braukšana ir apgrūtināta no Iecavas līdz Bauskai. Uz ceļa veidojas apledojums.

Siguldas virzienā apgrūtināta braukšana ir posmā Vangaži-Līgatne un Alūksnes pagrieziens-Veclaicene. Brauktuves turpina kaisīt atkārtoti.

Valmieras virzienā apgrūtināta braukšana ir līdz Stalbei. Autoceļš vietām apledo. Brauktuves kaisa.

Ainažu virzienā apgrūtināta braukšana ir no Bīriņu pagrieziena līdz pat Ainažiem. Autoceļš vietām apledo. Brauktuves kaisa atkārtoti.

Rīgas apkārtnē, Daugavpils un Jelgavas virzienā braukšana ir apmierinoša. Brauktuves ir nokaisītas un apstrādātas pret apledojumu.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana saglabājas Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Cēsu, Jelgavas, Liepājas, Limbažu, Madonas, Saldus, Talsu un Tukuma apkārtnēs. Vietām nedaudz snieg sniegs un autoceļi apledo. Brauktuves tīra un kaisa.

Uz vietējiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Vidzemē un Latgalē. Brauktuves tīra atbilstoši ceļu uzturēšanas klasēm un veic bīstamo posmu pretslīdes apstrādi.

LVC aicina autovadītājus būt īpaši uzmanīgiem, izvēlēties laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas režīmu un ieplānot braucienam papildus laiku, kā arī ņemt vērā, ka laika apstākļu ietekmē autoceļa stāvoklis var strauji mainīties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jēkabpilī pārspēts jūnija karstuma rekords

Piektdien Zīlānu novērojumu stacijā, Jēkabpilī, gaisa temperatūra sasniedza +32,9 grādus, pārspējot ne tikai 28.jūnija, bet arī visa mēneša karstuma rekordu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas