Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Speciālisti: Taimskvērā rādītais video par Latviju nav nekas atmiņā paliekošs

Konkursa termiņi bija ļoti īsi, tāpēc uzstādījums bija sarežģīti īstenojams. Tādam konkursam vajadzētu atvēlēt vairāk laika. Esmu redzējis tikai to video, kas ir uzvarējis, un par to varu pateikt, ka tas nav nekas atmiņā paliekošs. Skaists bilžu albums, bet nekā spilgta, stāsta reklāmas aģentūras DDB Worldwide Latvia izpilddirektors Andris Rubīns.

Jau ziņots, Latvijas Institūts (LI) izsludināja konkursu, kurā dalībnieki varēja iesūtīt savu 30 sekunžu garu video, kas reprezentē Latviju premjera Valda Dombrovska Ņujorkas vizītes laikā.

"No iesūtītajiem video nebija neviens, kas pilnvērtīgi pretendētu uz 1.vietu, taču no tiem labākais bija video, kas ir uzvarējis. Uzskatu, ka šāds konkurs ir labs, un Latvijai ir jāparāda sevi, tikai žēl, ka tam tika atvēlēts tik īss laika posms. Satura vērtēšana, protams, ir subjektīva lieta, bet, manuprāt, tam jābūt daudzpusīgam," sacīja Latvijas Reklāmas asociācijas valdes locekle Ingrīda Krīgere – Lāce.

LI pārstāvis Rihards Kalniņš ziņoja, ka par konkursa uzvarētājvideo izvietošanu Taimskvērā LI maksu neveica. Ideju, ka jārīko video konkurss, piedāvāja Ņujorkas pārstāvji, uzskatot, ka tas premjera Valda Dombrovska vizīti padarīs krāšņāku.

LI pārstāvis par uzvarētājvideo runāja izvairīgi: "Mums piedāvāja iespēju rīkot konkursu, mēs to arī darījām. Tas bija ātri jādara. Dalībniekiem bija tikai četras dienas, lai izveidotu video."

Reklāmas aģentūras Soul Ad Agency direktors Uldis Bertāns, kurš nebija iepazinies ar citiem konkursu dalībnieku video, komentēja: "Video filmējums ir ok, bet pati videografika ir diezgan vājā līmenī. Sarkans uzraksts "Latvia" ar lieliem burtiem, kas ir pašās beigās, nekam neder. Es nezinu, kādi ir citi video, bet šis nav labs."

Jau ziņots, ka V. Dombrovska vizītes laikā Ņujorkā NASDAQ tornī Taimskvērā tika parādīts Latvijas Institūta (LI) rīkotā konkursa uzvarētājvideo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas