Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Straujuma: Līgumu par Citadeles pārdošanu parakstīs tuvāko divu dienu laikā

Līgums par bankas Citadele pārdošanu tiks parakstīts tuvāko dienu laikā - otrdien vai trešdien, uzsver Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība).

"Šodien vai rīt," otrdien intervijā Latvijas Televīzijai īsi norādīja Straujuma. Viņa atkārtoti uzsvēra, ka valdība ir pieņēmusi lēmumu pārdot banku konkrētam investoram uz konkrētiem nosacījumiem, un tagad Ekonomikas ministrija strādā, lai to arī izdarītu.

Vaicāta, kādēļ tā jāsteidzas ar līguma parakstīšanu, valdības vadītāja norādīja, ka, viņasprāt, līgums jāparaksta vēl šai valdībai un pie šī ekonomikas ministra, lai jaunajam nozares vadītājam nebūtu tajā jāiedziļinās. "Tāpēc, ka jaunajai ministrei tad ir viss jāsāk no sākuma - izvērtēšana un nākšana uz valdību, ja nepieciešams. Līdz ar to, protams, ir ļoti labi to pabeigt, kad vēl ir ministrs, kas ar to strādājis," uzsvēra Straujuma.

Savukārt jautāta, vai līgums nav pārāk apjomīgs, lai ar to varētu iepazīties tik īsā laikā, jo viens Privatizācijas aģentūras (PA) loceklis atrasts pagājušās nedēļas beigās, otrs apstiprināts tikai vakar, Straujuma atgādināja, ka viens no jaunajiem PA valdes locekļiem ir strādājis pie līguma, bet otrs - bijis Citadeles padomē.

Jau vēstīts, ka pirmdien tika atrasts arī otrs PA valdes loceklis - tas ir Ģirts Freibergs, kurš trūkumus valdības akceptētajā līgumā nesaskata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas