Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Streips noteikti apsvērtu darba piedāvājumu MTG

Ja piedāvājums būs, tad noteikti to apsvēršu - portālam Diena.lv atzina bijušais Latvijas Televīzijas (LTV) žurnālists Kārlis Streips, taujāts par iespējamo darba piedāvājumu no zviedru mediju koncerna Modern Times Group (MTG).  
Izdodoties LNT iegādes darījumam, apvienotajā organizācijā, kur LNT darbotos blakus TV3, varētu būt darbs patlaban no ētera aizgājušām televīzijas personībām Jānim Domburam un Kārlim Streipam, portālam Nozare.lv sacīja MTG direktors Baltijas valstīs Kaspars Ozoliņš. 

"Pirmkārt, ja LNT pārņems zviedri, tad tur vairs nebūs tāda politizēšana. Otrkārt, tas, kura dēļ LNT tika tik drausmīgi politizēts, tagad pa lielam no Latvijas politiskās skatuves ir nozudis. Tas varētu būt pilnīgi jauns pasākums," sacīja K. Streips.

Tomēr vispirms jāskatās, ko spriedīs KP un, kā norāda žurnālists, uz to nepieciešams skatīties rūpīgi, jo tādā gadījumā veidotos liels, spēcīgs un dominējošs tirgus dalībnieks. "Bet ja Konkurences padome to atļaus un ar mani kāds par to runās, tad noteikti par to padomāšu," piebilda Streips.

Nekādas sarunas par sadarbības atjaunošanu ar LTV Streipam nav bijušas un lai gan viņš vairākkārt rakstījis LTV vadībai, atbildes žurnālists tā arī nav saņēmis. Streips uzsver, ka viņa iespējamā sadarbība ar LTV atkarīga no tā, vai pēc jaunās Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) ievēlēšanas mainīsies LTV vadība.

Šādu piedāvājumu būtu gatavs apsvērt arī bijušais LTV raidījuma Kas notiek Latvijā? vadītājs Jānis Domburs, kura veidotais raidījums ēterā neatgriezās pērn rudenī. "Esmu gatavs apsvērt sadarbības piedāvājumus (no MTG) un ne tikai par Kas notiek Latvijā? formāta programmas atjaunošanu," atzina J.Domburs. "Ja būs piedāvājums, tad arī domāšu par to. Tagad apspriest visādas varbūtību teorijas šajā sakarā neredzu jēgu," portālam atzina J.Domburs.

Jau ziņots, ka MTG ziņojums par apvienošanos ar LNT iesniegts Konkurences padomē (KP) 13.janvārī, un četru mēnešu laikā no tās saņemšanas dienas KP būs jāpieņem lēmums par apvienošanās atļaušanu, aizliegšanu vai atļaušanu ar saistošajiem noteikumiem, kas novērš iespējamo kaitējumu konkurencei. Apvienošanās darījuma summa netiek atklāta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas