Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Štrombergu pirmdien lidostā sagaidīs īpašā ceremonijā

Pirmdien no Londonas Olimpiskajām spēlēm atgriezīsies divkārtējais Olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanas vēsturē Māris Štrombergs un visa BMX Olimpiskā komanda, informē Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) pārstāve Ilze Āķe-Vīksne.

Ar M.Štrombergu kopā atlidos BMX braucēji Edžus Treimanis un Rihards Veide, treneris Ivo Lakučs, trenera palīgi Uldis Pūcītis un Normunds Taims kā arī mehāniķis Gundars Osis. Kopā ar sportistiem atlidos arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis un ģenerālsekretārs Einars Fogelis.

Puiši starptautiskajā lidostā Rīga ielidos pulksten 17:50 ar lidsabiedrības airBaltic reisu BT 652.

Jau tagad zināms, ka īpašu ar dažādiem pārsteigumiem bagātu sagaidīšanas ceremoniju leģendārajai BMX komandai organizē VAS Starptautiskā lidosta Rīga un nacionālā lidsabiedrība airBaltic sadarbībā ar LOK. 

Visi sportistu līdzjutēji, draugi un tuvinieki tiek aicināti ierasties lidostā un ar skaļām ovācijām sagaidīt mūsu leģendāro BMX riteņbraucēju Māri Štrombergu! Pēc svinīgās sagaidīšanas lidostā, speciāli organizēts Olimpiskais divstāvu autobuss Olimpiešus un viņu atbalstītājus vedīs uz Valmieru, kur plkst. 21 valmierieši organizē puišiem vēl vienu svinīgu sagaidīšanu Valmieras Rātslaukumā.

Visi Māra Štromberga sagaidītāji un līdzjutēji, kas lidostā Rīga ieradīsies uz īpašo sagaidīšanas ceremoniju, lidostas īstermiņa autostāvvietā laika posmā no plkst.16:00 – 19:00 savus auto varēs novietot bez maksas.

Jau ziņots, ka svētdien plkst. 23:30 ar aviokompānijas Lufthansa reisu no Frankfurtes Rīgā tiks sagaidīti Londonas XXX Olimpiādes spēļu  bronzas medaļas ieguvēji pludmales volejbolā Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš ar treneri Aigaru Birzuli.  Arī pludmales volejbolistu sagaidītājiem būs pieejama bezmaksas īstermiņa auto stāvvieta laika posmā no plkst.22 – 01.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas