Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Tautsaimniecības padome aicina Liepājas metalurga akcionārus sadarboties un izstrādāt biznesa plānu

TSP Vadības komiteja aicina AS „Liepājas Metalurgs” akcionārus savā starpā konstruktīvi sadarboties, steidzami vienoties par kopīgu rīcību un stratēģiju izejai no kritiskās situācijas uzņēmumā, kā arī izstrādāt skaidru biznesa plānu, kā tiks stabilizēta situācija uzņēmumā un kā ilgtermiņā tiks nodrošināta uzņēmuma dzīvotspēja.
Ekonomikas ministrijas (EM) Tautsaimniecības padomes (TSP) Vadības komitejas locekļi, kas pārstāv lielākās EM partneru organizācijas, pēc ekonomikas ministra iniciatīvas šodien, 10.aprīlī, ārkārtas sēdē uzklausīja AS „Liepājas Metalurgs” visu trīs lielāko akcionāru viedokli par situāciju uzņēmumā, darbības perspektīvām, kā arī akcionāru plānoto rīcību situācijas stabilizācijai. 

Ņemot vērā sēdē paustos viedokļus, EM TSP Vadības komiteja uzskata, ka AS „Liepājas Metalurgs” finanšu situācijas stabilizācijai un turpmākai dzīvotspējai izšķiroša ir visu lielāko akcionāru sadarbība un kopīgs darbs pie ilgtermiņa biznesa plāna izstrādes. 

Ja uzņēmuma kreditori vienojas par saistību restrukturizāciju un akcionāri ar biznesa plānu spēj apliecināt uzņēmuma dzīvotspēju ilgtermiņā, viņi varēs aicināt Ministru kabinetu pieņemt izsvērtu lēmumu par iespējamo atbalstu uzņēmuma izvešanai no krīzes, kas atbilstu visas Latvijas ekonomikas izaugsmes interesēm ilgtermiņā.

EM Tautsaimniecības padomē, kas ir konsultatīva EM institūcija, ir pārstāvētas Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, Latvijas Pašvaldību savienība, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība un Latvijas Darba devēju konfederācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas