Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 28. jūnijs
Kitija, Viesturs, Viestards

Ūdens temperatūra upēs vietām sasniedz 21 grādu

Ūdens temperatūra jūrā galvenokārt ir zemāka par +17 grādiem, bet lielākajās upēs tā vietām sasniedz +21 grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Ceturtdienas rītā ūdens temperatūra pie Daugavgrīvas mola un Skultes ostā ir +16 grādi, Ventspils ostā - par grādu augstāka, savukārt Rīgas līča Kurzemes piekrastē tā nepārsniedz +14..+15 grādus.

Saskaņā ar Jūrmalas pludmales glābšanas dienesta informāciju trešdienas pēcpusdienā ūdens temperatūra Jūrmalas peldvietās bija no +13 grādiem Majoros līdz +16 grādiem Bulduros.

Lielākajos ezeros ūdens temperatūra ir +17..+20 grādi.

Upēs ūdens temperatūra galvenokārt saglabājas augstāka par +15 grādiem, sasniedzot +16..+18 grādus Gaujā, +18..+20 grādus Lielupē un Ventā, +18..+21 grādu Daugavā un +20..+21 grādu Aiviekstē.

Ūdenstilpēs turpina attīstīties veģetācija, mazākās upēs ūdensaugi lielākoties jau ir visā upes šķērsgriezumā. Ūdens līmenis upēs nedaudz svārstās.

Sagaidāms, ka nedēļas nogalē palaikam līs un vairākās upēs nedaudz kāps ūdens līmenis. Nākamajā darba nedēļā prognozēts sauss un arvien siltāks laiks, tādēļ ūdens līmenis galvenokārt pazemināsies un ūdens temperatūra pamazām pieaugs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas