Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Uz Latvijas 100 gadu svinībām Rīgu izraugās kā JCI Eiropas konferences vietu

Uz Latvijas 100 gadu svinībām Rīga ir izraudzīta kā starptautiskās līderu un jauno uzņēmēju asociācijas JCI Eiropas konferences vieta, portālu Diena.lv informēja organizācijas JCI Latvia pārstāvji.

Jūnija sākumā Spānijas pilsētā Tarragonā notika JCI gadskārtējā Eiropas konference, kas pulcēja vairāk kā 2000 dalībniekus no Eiropas un viesus no citām pasaules valstīm. Konferencē arī piedalījās 12 JCI Latvia pārstāvji organizācijas prezidenta Ivara Raciņa vadībā.

Šīs konferences laikā Latvija ieguva tiesības JCI Eiropas konferenci 2018.gadā rīkot Latvijā, Rīgā.  „Tas ir liels panākums tādai mazai valstij kā Latvija. Ja mēs labi pastrādāsim, tad uz šo piecu dienu ilgo pasākumu varam atvest 3000 un vairāk cilvēku,” uzsvēra JCI Latvia prezidents Ivars Raciņš.

Nozīmīgu ieguldījumu panākuma kaldināšanā deva arī Latvijas vēstnieks Spānijā Rolands Lappuķe. Latvijas vēstnieks konferences laikā ar JCI Eiropa vadību pārrunāja Latvijas valsts attīstības iespējas.

JCI Latvia prezidents I.Raciņš ir gandarīts par šo panākumu, tomēr atzīmēja, ka lielais darbs vēl tikai priekšā. „Tomēr šāda iespēja ir lielisks priekšnosacījums popularizēt Latvijas 100 gadu jubilejas svinības un aicināt starptautiskos viesus apmeklēt Latviju 2018.gadā!” pauda I.Raciņš.

JCI Latvia prezidents arī aicināja uz aktīvu sadarbību visus, kuri plāno organizēt dažādus pasākumus 2018.gadā Latvijā. „Tā mēs kopīgiem spēkiem spēsim daudz vairāk izdarīt Latvijas valsts reklamēšanā un attīstībā. Tas ir tikai no mums atkarīgs, kā mēs sagaidīsim Latvijas simtgadi,” piebilda I.Raciņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas