Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Uz RSU rektora amatu kandidē Gardovskis un Vētra

Rīgas Stradiņu universitātes (RSU) rektora amatam ir pieteikušies divi kandidāti - pašreizējais rektors Jānis Gardovskis un bijušais rektors, Augstākās izglītības padomes priekšsēdētājs Jānis Vētra, portālu Diena.lv informēja RSU Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Edijs Šauers.

Pieteikšanās rektora amatam noslēdzās 26.oktobrī. Pretendentam bija jābūt profesora amatā un jāiesniedz iesniegums brīvā formā, dzīves gājums (CV), RSU attīstības koncepcija turpmākajiem pieciem gadiem (2013-2017), profesora diploms vai tam pielīdzināts dokuments.

Rektora vēlēšanas notiks 28.novembrī Līdz vēlēšanām plānota arī publiska diskusija, kurā kandidāti iepazīstinās ar savu vīziju par RSU attīstību turpmākajiem pieciem gadiem. Tāpat ikviens varēs arī uzdot rektora amata kandidātiem sev interesējošos jautājumus. Pretendentu iesniegumi, CV un RSU attīstības koncepcijas pieejamas RSU mājaslapā.

Saskaņā ar Augstskolu likumu un RSU Satversmi rektoru uz pieciem gadiem ievēl RSU Satversmes sapulce un pēc tam apstiprina Ministru kabinets. Pašreizējais RSU rektors Gardovskis šajā amatā tika apstiprināts 2007.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas