Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vakarā un naktī daudzviet gaidāms stiprs lietus

Ceturtdienas vakarā un naktī uz piektdienu visā Latvijā līs, daudzviet gaidāms stiprs lietus, prognozē sinoptiķi.

Līdz piektdienas rītam visā valstī, arī Rīgā, spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dzeltenais brīdinājums par ilgstošu un stipru lietu. Nokrišņu daudzums vietām var sasniegt 30 milimetru jeb 45% no mēneša normas.

Piektdien dienas laikā nokrišņu būs krietni mazāk - galvenokārt gaidāms tikai neliels un īslaicīgs lietus. Saglabāsies liels mākoņu daudzums, valsts centrālajā daļā biežāk uzspīdēs saule.

Vējš iegriezīsies no rietumiem, ziemeļrietumiem, tas pūtīs lēni līdz stipri. Nakts sākumā daudzviet valstī, piektdien no rīta un dienā vairs tikai Kurzemes rietumkrastā gaidāmas vēja brāzmas līdz 15-20 metriem sekundē.

Minimālā gaisa temperatūra naktī un no rīta būs +6..+11 grādi. Dienā gaiss iesils līdz +10..+14 grādiem, bet valsts ziemeļaustrumos vietām nebūs siltāks par +8 grādiem.

Rīgā ceturtdienas vakarā un naktī uz piektdienu spēcīgi līs, vēlāk tikai brīžiem gaidāms lietus un starp mākoņiem uzspīdēs saule. Gaisa temperatūra no rīta noslīdēs līdz +9 grādiem un dienā sasniegs +13 grādus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas