Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

VAS Elektroniskie sakari valdes priekšsēdētājas amatā ieceļ Vitu Štelmaheri

Par valsts akciju sabiedrības _Elektroniskie sakari valdes priekšsēdētāju akcionāru sapulcē ceturtdien, 25.aprīlī, iecelta Vita Štelmahera, un amatā viņa stāsies šā gada 2.maijā, portālu Diena.lv_ informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM).

Lai izvēlētos valdes priekšsēdētāju, VARAM rīkoja atklātu konkursu, taču visi augstāko vērtējumu ieguvušie pretendenti pārstāvēja elektronisko sakaru nozares uzņēmumus, kas radīja bažas par iespējamu interešu konfliktu, tādēļ neviens no konkursa pretendentiem netika izvēlēts un tas noslēdzās bez rezultāta.

V.Štelmahere Rīgas Tehniskajā universitātē ir ieguvusi inženierzinātņu maģistra grādu transporta un satiksmes zinātnē, savas profesionālās karjeras laikā strādājusi Ceļu satiksmes drošības direkcijā, bijusi Lattelecom Biznesa pakalpojumu daļas vadītāja, SIA Transporent valdes priekšsēdētāja.

VARAM valsts sekretāra vietnieks e-pārvaldes jautājumos Arnis Daugulis pauž, ka, uzaicinot V.Štelmaheri VAS Elektroniskie sakari vadībā, ir novērtēta viņas darba pieredze un vadītprasme, ko apliecina paveiktais iepriekšējās darba vietās.

"Uzņēmumam ir jākļūst atvērtākam un aktīvākam komunikācijā ar klientiem un jāspēj tos pārliecināt par savu pakalpojumu kvalitāti un to izcenojumu pamatotību. Tieši valdes priekšsēdētājas uzdevums būs uzlabot informācijas apmaiņu ar partneriem un klientiem, kā arī radīt pārliecību, ka radiofrekvenču spektra pārvaldība ir kompetentas komandas rokās," par VAS Elektroniskie sakari jaunās vadītājas prioritātēm klāsta A.Daugulis.

A.Daugulis akcentē kapitālsabiedrības stratēģiskos mērķus, kuru sasniegšana ir prioritāte - elektromagnētiskās saderības pakalpojumu nodrošināšana, radiofrekvenču spektra uzraudzības sistēmas attīstīšana un finanšu sabalansēšana.

VAS Elektroniskie sakari ir valsts akciju sabiedrība, kas plāno radiofrekvenču spektra tehnisko izmantošanu visas sabiedrības interesēs, nosaka, koordinē un reģistrē radiofrekvenču piešķīrumu. Uzņēmuma pienākumos ir arī regulāra radiomonitoringa veikšana, pieteikumu pārbaude par traucējumiem radio un televīzijas programmu uztveršanā un radiosakaru darbībā.

Iepriekšējais kapitālsabiedrības valdes priekšsēdētājs K.Gerhards amatu atstāja 2012.gada nogalē, pēc viņa apstiprināšanas SIA LDz Cargo valdē.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas