Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Ventspilniece otro reizi kļūst par inovatīvāko skolotāju

Jau otro gadu pēc kārtas Latvijas Inovatīvākā skolotāja titulu ieguvusi Ventspils 4. vidusskolas skolotāja Olga Apse, kļūstot par vienu  no uzvarētājām portāla www.skolas.lv, AS Datorzinību centrs , SIA Microsoft Latvia sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju organizētajā radošajā konkursā Skolotāja e-lāde. Kopā ar otru laureāti, kolēģi no Rīgas 3.vidusskolas Diānu Sviklāni viņa uzaicināta uz Eiropas inovatīvo skolotāju forumu, kas Vīnē notiks no 24. līdz 27.martam. 

O. Apses darbs A.Puškina romāna Jevgēņijs Oņegins audio versija, tāpat kā iepriekšējā gadā prezentētais, saistīts ar krievu valodas, vēstures un kultūras radošu apguvi latviešu skolā. D.Sviklāne savukārt skolēniem interesantā un pieņemamā veidā atklājusi matemātikas praktisko pielietojamību. Konkursa uzvarētāju vidū citās nominācijās ir Imantas vidusskolas skolotājs Jurijs Stejuhs, Liepājas Raiņa 6.vidusskolas skolotāja Edīte Pagraba,  bet aktīvākās skolas godu izpelnījusies Rīgas 33. vidusskola.

Microsoft inovatīvo skolotāju konkurss Latvijā tiek organizēts jau piekto gadu, motivējot pedagogus mācību procesā aktīvi izmantot informāciju tehnoloģijas, kā arī radot plašākas iespējas šajā pieredzē dalīties ar kolēģiem. Konkursā Skolotāja e-lāde ar 260 darbiem piedalījās 65 pedagogi no 33 Latvijas skolām.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas