Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Ventspils pašvaldības iestādes saņēmušas aicinājumu atbalstīt Lembergu TV raidījumā

Ventspils pašvaldības uzņēmumiem un iestādēm trešdien nosūtīta Ventspils domes elektroniska vēstule ar aicinājumu šovakar televīzijas tiešraides laikā atbalstīt Ventspils domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu (Latvijai un Ventspilij), - liecina Ventspils domes opozīcijas rīcībā nonākusi elektroniskā pasta vēstule.

Vēstule sūtīta no Ventspils pilsētas domes Pilsētas mārketinga nodaļas vadītājas vietnieces pienākumu izpildītājas Lindas Rudzrogas elektroniskā pasta adreses Ventspils pašvaldības uzņēmumiem un iestādēm. Tajā informēts, ka šovakar Lembergs viesosies LTV1 raidījuma Sastrēgumstunda studijā, diskusijā piedalīsies arī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP). Vēstulē ir informācija pa to, ka raidījuma laikā notiks tiešraides balsojums, kā arī izteikts aicinājums "atbalstīt priekšsēdētāju".

Ventspils domes opozīcija uzskata, ka šī vēstule nepārprotami norāda uz Ventspils domes administratīvā resursa izmantošanu no Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja amata pienākumu pildīšanas atstādinātā Aivara Lemberga (Latvijai un Ventspilij) atbalstīšanā. Savukārt Ventspils dome šajā vēstulē neko sliktu un nelikumīgu nesaskata, informēja Ventspils Pilsētas domes Pilsētas mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Duļbinska norādīja, ka vēstulei esot tikai informatīvs raksturs, un "nevienam nav spiesta lieta ne skatīties, ne balsot".
"E-pasts tika nosūtīts, lai informētu kolēģus pašvaldībā par to, ka šodien norisinās raidījums "Sastrēgumstunda". Esam šādus informatīvus e-pastus sūtījuši arī citreiz - gan gadījumos, kad kāds no domes vadības piedalās raidījumos, gan arī reizēs, kad Ventspils izvirzīta, piemēram, kādā konkursā un citos gadījumos. Bija tāds gadījums, piemēram, kad aicinājām kolēģus ziedot ventspilniekam, kuram bija nepieciešama nauda operācijai. Šajā reizē aicinājām kolēģus atbalstīt domes priekšsēdētāju, skatoties raidījumu ar viņa līdzdalību," informēja Duļbinska.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas