Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vēstuli pa pastu var nosūtīt arī internetā

Latvijas Pasts sadarbībā ar portālu Pastnieki.lv sāk piedāvāt jaunu pakalpojumu t.s. hibrīdpasta segmentā: tagad, izmantojot Latvijas Pasta mājas lapā piedāvāto iespēju, jebkurš klients var nosūtīt reālu vēstuli pa pastu, neizejot no mājas – vien elektroniski nosūtot adresātam paredzētās korespondences saturu.

Tas tiks izdrukāts, ievietots aploksnē un piegādāts adresātam. Šādā veidā iespējams nosūtīt vienkāršas vēstules Latvijā, informē VAS Latvijas Pasts Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja Gundega Vārpa.

Lai izmantotu šo iespēju, klientam mājas lapas sadaļā Privātpersonām/Pasta sūtījumi pa Latviju/Vēstules/Hibrīdpasts jānorāda koresondences sūtītāja un saņēmēja vārds un adrese, jāieraksta vēlamais vēstules teksts, jāpievieno nepieciešamie pielikumi – piemēram, fotogrāfijas vai citi dokumenti.

Pakalpojuma cena ir viens lats un par šo summu iespējams nosūtīt vienu A4 lapu vai fotogrāfiju. Papildu lapa, fotogrāfija vai sūtīšanas datuma maiņa maksā 0,25 Ls. Pakalpojuma apmaksa ir bezskaidras naudas norēķins ar mobilā tālruņa īsziņu.

Vēstule tiek iesniegta nosūtīšanai Latvijas Pasta nodaļā 24 stundu laikā no pakalpojuma apmaksas brīža, izņemot brīvdienas un svētku dienas, kad vēstules iesniedz pirmajā Latvijas Pasta darba dienā pēc attiecīgās brīvdienas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas