Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

VM pēc Bunduļa aiziešanas joprojām nav atradusi jaunu valsts sekretāra vietnieku

Mēnesi pēc tam, kad Veselības ministriju (VM) pameta ilggadējais valsts sekretāra vietnieks Juris Bundulis, kurš nu ir kļuvis par zāļu ražotāja Grindex vadītāju, ministrija vēl nav atradusi viņa pēcteci šajā amatā.

VM runasvīrs Oskars Šneiders sacīja, ka pašlaik VM valsts sekretāra vietnieka amatam tiek apzināti potenciālie kandidāti nozares iekšienē. "Izejot no rezultātiem, varētu skatīt arī otru – konkursa –iespēju," atzina VM pārstāvis.

Tomēr viņš atturējās vērtēt, kad valsts sekretāra vietnieka amata kandidātu meklējumi varētu beigties, un pagaidām arī nevēlējās minēt konkrētus cilvēkus, kuri tiek apspriesti šim amatam.

Kādreizējos Bunduļa pienākumus pašlaik pilda otra valsts sekretāra vietniece Daina Mūrmane-Umbraško, valsts sekretārs Rinalds Muciņš, kā arī jaunieceltais Veselības aprūpes departamenta direktors Ēriks Miķītis.

Jau vēstīts, ka pērn decembrī kļuva zināms, ka VM valsts sekretāra vietnieks Juris Bundulis darbu ministrijā nomainīs pret "Grindex" valdes priekšsēdētāja amatu, kurā viņš stājās šogad 9.janvārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas