Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

VUGD mudina pārbaudīt, vai stipras snigšanas laikā no ceļa noslīdējušām automašīnām tiešām nepieciešami operatīvie dienesti

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) mudina pārbaudīt, vai stipras snigšanas laikā no ceļa noslīdējušām automašīnām tiešām nepieciešami operatīvie dienesti.

Kā aģentūru LETA informēja VUGD, aizvadītajā naktī daudzviet Latvijā intensīvi sniga un arī dienas laikā snigšana turpināsies. Lai mazinātu maldinošo izsaukumu skaitu, kuru skaits šādos laikapstākļos pieaug, VUGD aicina, redzot ceļu satiksmes negadījumu - no ceļa noslīdējušu automašīnu, apstāties un noskaidrot, vai ir cietuši cilvēki, notiek vielu noplūde vai arī automašīna dūmo.

Ja operatīvo dienestu palīdzība nav nepieciešama, uz tālruņa numuru 112 zvanīt nevajag, uzsver dienestā. Ja aculiecinieki pabrauc garām neapstājoties, tad, zvanot uz tālruņa numuru 112, viņi nespēj sniegt pilnvērtīgu informāciju par notikušo, kā rezultātā uz notikuma vietu var tikt izsūtīti operatīvie dienesti, pieņemot, ka negadījumā, iespējams, ir cietušie un nepieciešama arī ugunsdzēsēju glābēju palīdzība.

Kā ziņots, sniegs un apledojums Latvijas lielākajā daļā apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas