Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Zatleram pirks dzīvokli no Pulkinenas par gandrīz pusmiljonu latu

Valsts prezidenta kancelejā izveidotā komisija, kas lemj par dzīvokļa piešķiršanu bijušajam prezidentam Valdim Zatleram, nolēmusi par gandrīz pusmiljonu latu pirkt dzīvokli Elizabetes ielā no uzņēmējas Irēnas Pulkinenas, portālu Diena.lv informē Valsts prezidenta Andra Bērziņa preses sekretāre Līga Krapāne.

Šis dzīvoklis jau pašlaik tiek īrēts V.Zatleram. Īpašuma platība ir 195,33 kvadrātmetru, piedāvājuma cena Ls 484 934 latu. 

"Valsts prezidenta kanceleja rīkoja konkursu, pieteicāmies un uzvarējām - tas ir tas pats dzīvoklis, kuru Zatlera vajadzībām patlaban izīrēju. Uzvarētāju noskaidroja konkursa komisija desmit cilvēku sastāvā. Summu, par kādu dzīvoklis tiks pirkts, es neesmu tiesīga atklāt," aģentūrai LETA sacīja I. Pulkinena.

Jau ziņots, ka Zatlera pagaidu dzīvoklis tiek īrēts no uzņēmējas Irēnas Pulkinenas ēkā Elizabetes ielā 17. Pulkinenas dzīvoklī ir piecas istabas, tā nomas maksa ir 672 lati, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Valsts prezidenta kanceleja sedz arī dzīvokļa komunālo maksājumu un apsaimniekošanas izmaksas.

Eksprezidenta pagaidu dzīvokļa īres līgums ir spēkā līdz 2013.gada janvārim, un, ja jaunais dzīvoklis netiks atrasts, pagaidu mitekļa īres līgums var tikt pagarināts.

Valsts prezidenta kancelejas izsludinātajā iepirkuma konkursā eksprezidenta Valda Zatlera dzīvokļa iegādei 4.jūnijā bija pieteikušies deviņi pretendenti. Tolaik kanceleja solīja, ka konkursa uzvarētājs tiks paziņots mēneša laikā.

Kanceleja neatklāja ne pretendentu vārdus, ne cenu amplitūdu, par kādu pretendenti vēlētos pārdot dzīvokli bijušās valsts pirmās personas vajadzībām.

Nekustamo īpašumu iegādāsies VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas