Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ziedu tirgotāji 8.martā saņem pasūtījumus no 20 līdz 100 latiem un vairāk

Starptautiskajā sieviešu dienā 8.martā pasūtījumi ir no 20 līdz pat 100 latiem un vairāk, informēja aptaujātie ziedu tirgotāji. 

Ziedu veikala Florens ziedu dārzs valdes loceklis Āris Meilands norādīja, ka kopumā šodien pasūtījumu ir daudz, un pasūtījumu cenas diapazons ir no 20 līdz pat 100 latiem un vēl vairāk. Viņš arī atzīmēja, ka pircēju aktivitāte manīta jau vismaz pirms divām dienām. Visvairāk tiek pirkti dažādu ziedu pušķi, bet no ziediem - tulpes un rozes. 

Savukārt ziedu tirgotāja Ziedupiegāde24.lv valdes priekšsēdētājs Seržs Harins teica, ka šodien pasūtījumu cenas diapazons ir no 20 līdz aptuveni 50 latiem. Visvairāk tiekot pirkti dažādi pušķi, kā arī rozes un tulpes. 

Saktas puķu tirdziņā šodien visvairāk tiek pirktas tulpes,  atzina aptaujātie puķu tirgotāji. Viņi norādīja, ka pircēji tāpat arī pērkot citus pavasara ziedus, piemēram, narcises. Tāpat tiekot pirktas arī rozes, tomēr tulpes tiekot pirktas visvairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas