Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Ziema turpinās: Kurzemē vietām spēcīgi snigs; Latgalē saule

Sestdien Latgalē un Sēlijā gaidāms saulains laiks, pārējā valstī debesis lielākoties klās mākoņi un daudzviet gaisā lidināsies pa kādai sniegpārslai, bet vietām Kurzemē un Vidzemes ziemeļrietumos snigs spēcīgi, kā arī nedaudz putinās.Pūtīs dienvidu, dienvidrietumu vējš ar brāzmām līdz 10-15 metriem sekundē, valsts dienvidaustrumu daļā saglabāsies lēnāks vējš.

Gaisa temperatūra piekrastes novados pakāpsies līdz -2..+3 grādiem, bet Latgalē nekļūs siltāk par -6..-7 grādiem.Rīgā pārsvarā mākoņains laiks, vakarā iespējams sniegs. Dienvidu vēja ātrums brāzmās sasniegs 12 metru sekundē, gaiss iesils līdz -3 grādiem.Laikapstākļus nosaka zema spiediena ieplaka, atmosfēras spiediens pazeminājies līdz 759-764 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

Savukārt Latvijas Valsts ceļi portālu Diena.lv informēja, ka sestdienas rītā valsts centrālajā daļā braukšanu apgrūtina izveidojies apledojums uz autoceļiem. Ventspils apkaimē nedaudz snieg. Gaisa temperatūra ap plkst.6 no rīta bija no – 11 līdz +1 grādam. Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā daudzviet Kurzemē un vietām Vidzemē snigs.

Apledojums uz ceļiem vērojams Ainažu virzienā no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, Siguldas virzienā no Rīgas līdz Līgatnei, Rīgas apkārtnē no Baltezera līdz Saulkalnei un no Salaspils līdz Babītei, Daugavpils virzienā no Rīgas līdz Līgatnei un no Jēkabpils līdz Varakļāniem, Bauskas un Jelgavas virzienos visa maršruta garumā, Liepājas virzienā no Rīgas līdz Apšupes krustojumam un Ventspils virzienā no Priedaines līdz Tukumam.

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojums konstatēts Bauskas, Jelgavas, Ogres, Aizkraukles, Rīgas un Talsu apkaimēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas