Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ZZS grib strādāt valdībā bez kašķiem

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) virzās uz darbu valdībā, kura spētu tai dotos 10 mēnešus nostrādāt bez kašķiem un mērķtiecīgi pārvaldot Zolitūdes traģēdijas vaininieku noskaidrošanu, Liepājas Metalurga problemātikas risinājumus un citus būtiskus jautājumus, trešdien pēc sarunas ar Valsts prezidentu žurnālistiem sacīja ZZS līderis Augusts Brigmanis.

"Zaļo un zemnieku savienība ir gatava iet valdībā, bet mērķis ir, lai valdība bez strīdēšanās nostrādā šo termiņu [līdz jaunas valdības izveidošanai pēc Saeimas vēlēšanām]," teica Brigmanis.

Viņš gan atzina, ka pagaidām par jaunās valdības aprisēm esot vairāk jautājumu nekā skaidrības, taču konkrētāk par to varētu runāt jau trešdien pēc ZZS un Vienotības vadības tikšanās. 

ZZS ar Bērziņu par nākamā premjera izraudzīšanu neesot runājuši, taču ZZS uzsver, ka šī izvēle ir prezidenta rokās, tāpēc "negribētu runāt viņa vietā".

Valsts prezidents otrdien un trešdien uz valdības veidošanas sarunu raundu sasaucis visas Saeimā pārstāvētās partijas, lai runātu par jaunās valdības izveidi pēc tam, kad pagājušajā nedēļā, uzņemoties politisko atbildību par Zolitūdes traģēdiju, premjers Valdis Dombrovskis (Vienotība) paziņoja par demisiju. Viņa vadībā valdība gan turpina strādāt līdz jauna Ministru kabineta izveidei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas