Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

ASV uz Tuvajiem Austrumiem nosūtīs vēl 3000 karavīru

ASV piektdien paziņojušas, ka uz Tuvajiem Austrumiem, kur situāciju destabilizējusi Irānas ģenerāļa Kasema Sulejmani nogalināšana Savienoto Valstu raķešu triecienā, tiks nosūtīti 3000 vīru lieli armijas papildspēki.

Anonīmas Aizsardzības ministrijas amatpersonas pavēstījušas, ka uz reģionu tikšot nosūtīti Ziemeļkarolīnas pavalstī dislocētās 82.gaisa desanta divīzijas karavīri.

Iepriekš šonedēļ pēc uzbrukuma ASV vēstniecības kompleksam Bagdādē, ko sarīkoja Irānas atbalstītie kaujinieki, uz Kuveitu jau tika nosūtīti 700 šīs divīzijas karavīru.

Top komentāri

rekur
r
Visi Tuvie Austrumi ir pārņemti ar daudziem vienlaicīgiem Arābu kariņiem. Pumpainie pret Strīpainajiem. Sauda Arābija karo Jemenā. Asads Sīrijā ar islamistiem. Divi konkurējoši grupējumi karo Lībijā. Turki karo ar kurdiem. Irakā šiīti plēšās ar sunnītiem. Turki Vidusjūras Dienvidos mēģina sagrābt gigantiskas gāzes atradnes. Pret viņiem cīnās Izraēla , Grieķija un Kipra. Visi visus NĀVĪGI neieredz. Viss izskatās pēc trakomājas. Kāda velna pēc, tur vēl kādam jaukties no malas? Jeb trakomājas par maz?
Scorseze
S
Ar Irānu jeņķi aizrīsies un dabūs laisties lapās tāpat kā savulaik no Vietnamas. Faktiski bija jau arī pēdējais laiks, lai asv beidzot noliktu pie vietas, jo viņi savā lielummānijā un pasaules laupīšanā ir palikuši galīgi ārprātīgi.
S ♥ NATO
S
2 nedēlu pastaiga parkā un Irānas kroņprincis būs atpakal tronī. Izdošanos NATO brāļi, latvieši ar jums !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits