Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Desantisa pieteikumu startam ASV prezidenta vēlēšanās aizēnojušas tehniskas problēmas

Floridas gubernatora Rona Desantisa paziņojumu par nodomu pretendēt uz ASV prezidenta posteni trešdien aizēnojušas tehniskas problēmas tviterī.

Desantiss par nodomu kandidēt republikāņu priekšvēlēšanās pavēstīja intervijā ar mikroblogošanas vietnes "Twitter" īpašnieku Īlonu Masku un investoru Deividu Saksu segmentā "Twitter Spaces".

Taču interviju jau no sākuma traucēja tehniskas problēmas. "Twitter Spaces" nobruka vairākas reizes, vēl pirms Desantiss paspēja kaut ko pateikt.

Vienā brīdī Masks un Sakss bija dzirdami runājam par to, cik klausītāju ir pieslēgušies, bet pēc tam "Twitter Spaces" atkal nobruka, pirms viņi paspēja turpināt sarunu. Vēlāk Saksa teiktajam pa virsu tika atskaņots ieraksts ar viņa agrāk sacīto, pavisam apmulsinot klausītājus.

Tehniskās kļūdas radīja 24 minūšu ilgu aizkavēšanos, pirms Desantiss tika pie iespējas izklāstīt, kādēļ viņam būtu jākļūst par ASV prezidentu.

Desantiss trešdien iesniedza Federālajai vēlēšanu komisijai pieteikumu startam ASV prezidenta vēlēšanās. Viņš, domājams, būs eksprezidenta Donalda Trampa galvenais konkurents uz Republikāņu partijas nomināciju prezidenta amatam.

Desantiss intervijā "Twitter Spaces" nolasīja runu, kuru teicis daudzviet ASV, izklāstot paveikto Floridā, bet pēc tam atbildēja uz Maska, Saksa un savu atbalstītāju jautājumiem.

Interneta lietotāji, protams, neatstāja nekomentētas tehniskās problēmas "Twitter Spaces".

Arī ASV prezidents Džo Baidens tviterī publiskoja saiti uz lapu ziedojumu vākšanai savai kampaņai ar norādi "šī saite darbojas".

44 gadus vecais Desantiss, kurš, tāpat kā Tramps, iestājas par konservatīvām vērtībām, varētu gūt to vēlētāju atbalstu, kuri dod priekšroku gados jaunākai alternatīvai 76 gadus vecajam eksprezidentam.

Prezidenta vēlēšanas paredzētas nākamā gada novembrī. Tramps jau pagājušā gada novembrī paziņoja par nodomu panākt Republikāņu partijas nomināciju prezidenta amatam. Savukārt pašreizējais prezidents demokrāts Džo Baidens par nodomu kandidēt uz otru četru gadu termiņu Baltajā namā pavēstīja šogad aprīli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits