Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Impīčmenta izmeklēšanas ziņojums: Pierādījumi pret Trampu ir pārliecinoši

Pierādījumi, ka ASV prezidents Donalds Tramps ļaunprātīgi izmantojis savas pilnvaras ir pārliecinoši, teikts Pārstāvju palātas Izlūkošanas komitejas galīgajā ziņojumā par impīčmenta izmeklēšanas rezultātiem.

"Pierādījumi par prezidenta ļaunprātīgu pilnvaru izmantošanu ir pārliecinoši, un tādi ir arī pierādījumi par Kongresa darba traucēšanu," teikts ziņojumā.

"Impīčmenta izmeklēšanā noskaidrots, ka prezidents Tramps personīgi, un rīkojoties caur aģentiem ārpus ASV valdības, lūdzis ārvalsts, Ukrainas, valdības iejaukšanos, lai sekmētu savu pārvēlēšanu," apgalvots 300 lapaspušu biezajā dokumentā.

Komitejas priekšsēdētājs Ādams Šifs norādījis, ka apsūdzības par Kongresa darba traucēšanu vien ir pietiekams pamats prezidenta impīčmentam.

Apkopojot liecības, kuras Kongress uzklausījis vairākas nedēļas, ziņojuma autori atzinuši, ka Tramps esot apturējis militāro palīdzību Ukrainai, lai to piespiestu uzsākt izmeklēšanu pret viņa sāncensi - demokrātu iespējamo kandidātu uz prezidenta amatu Džo Baidenu.

Dokumentā teikts, ka Baltā nama saimnieks esot ASV ārpolitiku pakļāvis savu politisko interešu īstenošanai.

Top komentāri

reptilis
r
Pats interesantākais vēl ir priekšā - ja kongress ar demokrātu vairākumu nobalsos par impīčmentu,tad lieta tiks nodota senātam un tur ir republikāņu vairākums,kurš sāks citu izmeklēšanu un tad izlīdīs visi demokrātu spices kukuļņemšanas gadījumi no Ukrainas ...i par Baidenu...i Pelosi ...un Ķīniešu kukulis Baidenam...un Krievijas kukulis Klintoniem:)))...pērkam popkornu un turpinām vērot :))))
chicago
c
Jauna diena un veel viens "breaking news" un "walls are closing in on Trump" un "last nail in the coffin" un "another bombshell" un taa taalak un taa joprojaam -- liidz veemienam -- progressivo klaunu sovaa...
Meždunarodnijs
M
Ja Trampa nebūtu, viņu vajadzētu izdomāt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits