Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega
"Donalds Tramps ir absurds golems, kurš baidās no meksikāņiem," paziņojuši populārās kāršu spēles veidotāji, kas apņēmušies patraucēt Trampam plāna realizācijā

Kāršu spēles uzņēmums nopērk ASV-Meksikas robežas gabaliņu, lai ieriebtu Trampam

Kāršu spēles Cards Against Humanity izstrādātāji iegādājušies zemes gabalu uz ASV un Meksikas robežas, lai traucētu prezidenta Donalda Trampa plāniem uz robežas būvēt sienu, ziņo portāls The Independent.

Kāršu spēles izstrādātāji paziņojuši, ka pirkuma mērķis ir pēc iespējas vairāk traucēt Trampam sasniegt viņa mērķi. Uzņēmums arī nolīdzis juristu kompāniju, kas specializējas zemes atsavināšanas jautājumos, lai brīdī, kad ASV valdība mēģinās atsavināt robežas teritoriju žoga būvei, sarežģītu šo procesu pēc iespējas vairāk. 

"Donalds Tramps ir absurds golems, kurš baidās no meksikāņiem. Viņš baidās tik ļoti, ka grib uzbūvēt divdesmit miljardu dolāru vērtu sienu, kas, kā to zina visi, neko nepanāks. Tādēļ mēs esam iegādājušies tukšu zemes gabalu uz robežas un nolīguši juristu firmu, kas specializējas zemes atsavināšanas jautājumus, lai sienas būvēšanas procesu padarītu pēc iespējas ilgāku un dārgāku," teikts uzņēmuma izveidotajā lapā, kas piedāvāja amerikāņiem ziedot naudu šim pasākumam. Ziedotāji arī saņems zemes gabala karti, sertifikātu ar solījumu, ka uzņēmums cīnīsies pret sienu, jaunas spēļu kārtis kā arī "vairākus citus pārsteigumus".

Jāatgādina, ka sienas būve uz ASV-Meksikas robežas bija viens no galvenajiem Donalda Trampa priekšvēlēšanu kampaņas solījumiem. 

Šī nav pirmā reize, kad, tuvojoties ASV plaši svinētajai Pateicības dienaiuzņēmums uzsāk unikālas reklāmas kampaņas. Pagājušajā gadā tika lūgta nauda, lai raktu "milzīgu bedri uz nekurieni". Bedres rakšana tika pārraidīta tiešraidē, un katru reizi, kad tika ziedoti 5 dolāri, rakšanas laiks tika pagarināts. Akcija ilga 52 stundas, un tika saziedoti vairāk nekā 100 000 ASV dolāru. Tolaik akcijas mērķis tika skaidrots kā kritika pārlieku lielajai komercializācijai, ko ASV pieredz svētku laikā. 

Cards Against Humanity ir kāršu spēle, kuras laikā dalībnieki savieno kārtis, uz kurām uzdrukātas dažādas frāzes, lai iegūtu pēc iespējas smieklīgāku melnajam humoram atbilstošu vārdu vai domu kombināciju.

 

Top komentāri

reptilis
r
..jā,nu ļoti Tramps šiem ""labajiem"" un ""pareizajiem "" ļautiņiem krīt uz nerviem....un tas priecē.
Tikai
T
Cilvēki, kuri nesaprot ciparus un to jēgu var nesaprast zaudējumus, ko rada šie nelegālie ASV ekonomikai...cietumi pilni, vientuļās mātes miljoniem, narkotiku trafiks...Lai dzīvo Tramps!
trusis nejaukais
t
ka vēl beigās neiznāk tā, ka lūgsies lai Tramps kautko arī samaksā par to zemes gabaliņu :D
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits