Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Laikraksts: Trampa dēlam tika solīta Klintoni kompromitējoša informācija

ASV prezidenta Donalda Trampa vecākais dēls Donalds Tramps juniors uz tikšanos ar Kremlim pietuvināto juristi pērnā gada jūnijā devies pēc tam, kad viņam tika solīta demokrātu kandidāti Hilariju Klintoni kompromitējoša informācija, svētdien vēstīja laikraksts The New York Times.

Atsaucoties uz Balta nama amatpersonām un citiem ar šo tikšanos saistītiem cilvēkiem, laikraksts ziņoja, ka Tramps juniors piekrities tikties ar juristi Natāliju Veseļņicku pēc šādu apliecinājumu saņemšanas.

Ar Veseļņicku 2016.gada jūnijā Ņujorkā augstceltnē Trump Tower tikās arī Trampa znots Džareds Kušners un Trampa toreizējais kampaņas vadītājs Pols Manaforts.

Veseļņicka esot apgalvojusi, ka viņai ir informācija par "ar Krieviju saistītām personām, kuras finansē Demokrātu Nacionālo komiteju" un atbalsta Klintoni, paziņojumā norādīja Tramps juniors.

Viņš piebilda, ka šāda informācija netika piedāvāta, un viņa tēvs par šo tikšanos nezināja.

ASV Kongresa komitejas un īpašais prokurors Roberts Millers izmeklē Krievijas jaukšanos pagājušajā gadā notikušajās prezidenta vēlēšanās, kurās republikānis Tramps sakāva demokrāti Klintoni. Izmeklēti tiek arī Trampa kampaņas cilvēku iespējamie sakari ar Krieviju.

The New York Times ziņoja, ka Veseļņicka ir zināma ar mēģinājumiem mīkstināt sankcijas pret Krievijas pilsoņiem, kas kas tiek vainoti cilvēktiesību pārkāpumos, un viņas klientu vidū ir valstij piederoši uzņēmumi un kādas augsta ranga amatpersonas dēls, pret kura uzņēmumu ASV tika veikta izmeklēšana.

 

Top komentāri

nu nu
n
diena vēl nevar nomierināties un samierināties ar likumīgās demokrātiskās vēlēšanās ievēlētu prezidentu. pašiem kauns nav?
Lass
L
Pitiek murgot par Krievijas iejauksanos velesanas!Kur fakti?Tadu nav!Sizofreniki
The New York Times?
T
Hahaha!!! Google> "bezos taxes"...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits