Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Masks paziņo par astoņu dolāru ikmēneša nodevu verificētiem Twitter kontiem

Sociālā tīkla Twitter jaunais vadītājs Īlons Masks otrdien paziņoja, ka šī sociālā tīkla platforma iekasēs astoņus ASV dolārus mēnesī par lietotāju kontu verifikāciju.

Viņš apgalvoja, ka jaunā nodeva atrisinās "Twitter" problēmas ar viltus kontiem un troļļiem, kā arī radīs jaunu ienākumu avotu šim uzņēmumam.

Par kontu verifikācijas nodevu paziņots dažas dienas pēc tam, kad pasaules bagātākais cilvēks Masks vienpersoniski pārņēma kontroli pār "Twitter", pabeidzot tā iegādi par 44 miljardiem dolāru.

"Varu tautai! "Blue" par astoņiem dolāriem mēnesī," tvītoja Masks, pieminot sociālā tīkla maksas abonēšanas pakalpojumu "Twitter Blue". 

Saskaņā ar jauno plānu maksas abonenti saņems "Twitter" zilo atzīmi, kas liecina par verificētu autentisku kontu. Pašlaik šāda iespēja tiek piedāvāta tikai sabiedriski pazīstamām personām, un Masks šo pieeju nosauca par "kungu un zemnieku sistēmu". 

Masks pavēstīja, ka "Twitter Blue" abonenti arī saņems "prioritāru" vietu "atbildēs, pieminēšanā un meklēšanā", un tas esot "būtiski, lai sakautu spamu/krāpšanu".

Šajā pakalpojumā arī būs paplašinātas video iespējas, mazāk reklāmu, un iespēja lietotājiem panākt ""maksas sienas" apiešanu izdevējiem, kas grib sadarboties ar mums," vēstīja Masks.

"Twitter Blue" pašlaik ļauj lietotājiem piekļūt zināmām zinu vietnēm bez maksas un bez reklāmām, piemēram, laikraksta "Los Angeles Times" vietnei. 

"Tas arī dos "Twitter" ieņēmumu plūsmu, lai atalgotu satura veidotājus," tvītoja Masks, komentējot iecerēto ikmēneša nodevu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits